byalpercam Çevrimdışı

byalpercam

Yeni Üye
27 Mar 2020
9
35

Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum.

Fat32 usb ye içindeki dosyaları attım. Fişi çekip kumandadan ok tuşuna basılı tutarak fişi takıyorum.

Ama herhangi birşey olmuyor. Stby ışığı 4 5 kez yanıp sönüyor ama hızlı değil. Başka da birşey olmuyor.

Sadece ekran arka ışığı yanıyor gibi ekranda hiçbirşey yok.

Nedendir sizce?

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
TEKNOwest TEKNOWEST, hi-level 49uhl650 için full yazılım taleb etmiştim .yazılımı verdiniz.teşekkür ederim .
ben v5.28.7.4 yazılım kurmuştum.TRT.TV uygulamsı ve kayıt modlamam çalışmıyor.
v5.7.20 yazılımına dönüş yapmak istedim olmadı.tv açılırken sadece logo görünüyor sonrasında ses var görüntü yok.
mecburen v5.28.7.4 yükledim görüntü geldi.
şimdi sizin verdiğiniz full yazılımı yüklersem tv otomatik güncelleştirme alacakmı.
teşekkürler.

byalpercam Çevrimdışı

byalpercam

Yeni Üye
27 Mar 2020
9
35
byalpercam byalpercam, farklı usb bellekle deneyin ok tuşuna 15 sn basılı tutun

Merhabalar,

farklı usb belleklerle de denedim. Fat32 usb belleğe attığınız rar in içibdeki 3 dosyayı kopyalıyorum. tv ye takıp ok tuşuna basarak (15saniye) fişi takıyorum.

Ama sndby işiği hızlı yanıp sönmüyor. Bi ekran ışığı gelip gisiyor gibi başka da bişey yok.

Aceba bozuldu mu?

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
Merhabalar,

farklı usb belleklerle de denedim. Fat32 usb belleğe attığınız rar in içibdeki 3 dosyayı kopyalıyorum. tv ye takıp ok tuşuna basarak (15saniye) fişi takıyorum.

Ama sndby işiği hızlı yanıp sönmüyor. Bi ekran ışığı gelip gisiyor gibi başka da bişey yok.

Aceba bozuldu mu?
full yazılım da 4 dosya olması gerekir.mb 130 anakart da bende böyle.
indirdiğiniz rar ın içini açınca orada bir tane daha rarlı dosya var ise onuda çıkarın .
diğer açıkta olanlar ile fat32 usb ye atın ve tekrar deneyin.yani usb de rar lı dosya olmayacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fakat sizin yazılım da 3 dosya var,baktım.!

S Çevrimdışı

sonbaha78

Yeni Üye
28 Mar 2020
6
44
Benim TV seg marka. Normalde YouTube a falan girebiliyordum, ancak bayağı zamandır YouTube a falan giremiyorum. Telefondan yansıtma falan da yapmıyor. Acaba bu modele yazılım yükleniyor mu?

IMG_20200328_182204.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Benim TV seg marka. Normalde YouTube a falan girebiliyordum, ancak bayağı zamandır YouTube a falan giremiyorum. Telefondan yansıtma falan da yapmıyor. Acaba bu modele yazılım yükleniyor mu?

IMG_20200328_182204.jpg
donanımsal olarak artık mümkün değil yazılım çözüm olmaz android box cihazıyla çözüme ulaşabilirsiniz

S Çevrimdışı

sonbaha78

Yeni Üye
28 Mar 2020
6
44
Anladım. Peki neden böyle oldu? Ve bunların en ucuzu ne kadar? ? Böyle basit işler için.

Geri
Üst Alt