hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
baska bir tavsiyeniz varmi?
Wifi baglantinizi yapabildiyseniz cep telefonuna indirebileceginiz vestel smart center uygulamasini kullanabilirsiniz.Jvc ve Toshibanin kumandalari telefunken kumanda dan farkli ,jvc ye ait kumanda lazim size.Satin aldiginiz kumanda icin jvc ve telefunken uyumlu oldugu bilgisi var, fakat normalde sadece birisine uyumlu olmasi lazim.paneliniz 4K takdiginiz anakartinda 4K oldugunu varsayarsak bende ki jvc 4k tv nin orjinal kumandasi "rm-c3331" sizin takdiginiz karta uymasi lazim.Recklinghausen yakinlarindaysaniz gelip alabilirsiniz,ekrani kirik bir tv ye ait veya netten bu isimli kumandayi alirsiniz

20200329_2229471.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Wifi baglantinizi yapabildiyseniz cep telefonuna indirebileceginiz vestel smart center uygulamasini kullanabilirsiniz.Jvc ve Toshibanin kumandalari telefunken kumanda dan farkli ,jvc ye ait kumanda lazim size.Satin aldiginiz kumanda icin jvc ve telefunken uyumlu oldugu bilgisi var, fakat normalde sadece birisine uyumlu olmasi lazim.paneliniz 4K takdiginiz anakartinda 4K oldugunu varsayarsak bende ki jvc 4k tv nin orjinal kumandasi "rm-c3331" sizin takdiginiz karta uymasi lazim.Recklinghausen yakinlarindaysaniz gelip alabilirsiniz,ekrani kirik bir tv ye ait veya netten bu isimli kumandayi alirsiniz
Sizin tv nin ana kartı MB ?

S Çevrimdışı

serafino

Yeni Üye
25 Mar 2020
12
54
1 Çevrimdışı

123_dogan

Yeni Üye
21 Ara 2019
3
36
Merhaba bende m130 v5 cekirdek yazılım yukledim v3 olması lazımken Şu an ön paneldeki ışık sürekli yanıp sönüyor ama tv den tepki yok açılmıyor full yazılım ile düzeltebilir miyim acaba, Rica etsem Full yazılımını paylaşabilir misiniz?

20200329_234350.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
20200329_223734.jpg
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

malesef baska etiket yok
kartin iki tarafinida gönderyorum.
birde tv,sasisinde olan etiketi gönderdim.
insallah halledebiliriz problemimi.
bu karta full yazilim yüklesem eski kumanda ile calismazmi?
yani gine Telefunken olmazmi?
Bir önceki eklediğiniz ana kartta mavi etiket vardı bu resimde sarı JVC olarak çalışan hangisi bu arada tv yurtdışı olduğu için bilgilerine tam olarak ulaşamıyorum.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
mb130p . vestel ürünü tv lerin anakartlarinda tek bir kumanda bütün kart modellerinde bazen bir iki tus uyumsuzlugu haricinde calisiyor, jvc dede problem cikmayacagini bir iki tus haricinde uyumsuzluk olmayacagini düsünüyorum.
MB130 Ana kartlarda markalara göre değişik frekanslar gönderen uzaktan kumanda var yazılım ile dönüştürme yapılabiliyor. MB120 de hiç karşılaşmamıştım yurt dışı oluşu işi değiştirdi. Sizin de belirttiğiniz gibi bazı kumandaları denemesi gerekecek kumanda sorunu çözülse logo işi de çözülür.

S Çevrimdışı

serafino

Yeni Üye
25 Mar 2020
12
54
MB130 Ana kartlarda markalara göre değişik frekanslar gönderen uzaktan kumanda var yazılım ile dönüştürme yapılabiliyor. MB120 de hiç karşılaşmamıştım yurt dışı oluşu işi değiştirdi. Sizin de belirttiğiniz gibi bazı kumandaları denemesi gerekecek kumanda sorunu çözülse logo işi de çözülür.

cok sag olasiniz
ben baska bir kumanda ile deniyecegim bulabilirsem
sizlere buradan yazarim sonuclari

Geri
Üst Alt