Barkod fotosunu vermelisin tekrar veya linkini bulursan buraya ekleyebilrsin ,büyük ihtimalle sevgili fikoloji unutmuştur tvnin seri nosunu@fikoloji eğer sana zahmet olmazsa, Finlux 40FX210FM'nin yazılımını tekrar yollayabilir misin bu başlığa?

Barkod fotosunu vermelisin tekrar veya linkini bulursan buraya ekleyebilrsin ,büyük ihtimalle sevgili fikoloji unutmuştur tvnin seri nosunu@fikoloji eğer sana zahmet olmazsa, Finlux 40FX210FM'nin yazılımını tekrar yollayabilir misin bu başlığa?

seri numarası ve menü 4725 yapıp çıkan resmi eklermisiniz
cihazınızın anakartı mb82 linkte mb82 kurtarma yazılımını deneyiniz.etiketteki seri nolu tv nin yazılımına ihtiyacım var ...hayırlı işler![]()
anakart mb82 linkten mb82 kurtarma yazılımını deneyiniz![]()
bu cihaz sürekli vestel yazısı gelip kapanıp açılıyor. buna göre yazılım bulabilir miyiz?
Öyle yüklenecek ,kumandadan OK tuşuyla ,farklı usb bellekle de dene bakalım sevgili The_Efekentlikumandadan ok tuşuna basıp fişi takınca almayacak mı? yazılım almadı. başka yöntemi mi var? daha önce kurtarma atmadım.
Selam , ne yazikki yüklenemez.Merhaba. 65UD9000 kullanıyorum, servis menüsü MB130 ve V.5.7.20.0'da olduğunu gösteriyor. Bu modele Plex veya emby gibi bir streaming uygulaması yüklemek mümkün mü? App store'unda bulamadım.
Selam , ne yazikki yüklenemez.