F fikoloji 7079729 300081seri numaralı vestel cihazıma full yazılım verir misiniz teşekkürler
F fikoloji 7079729 300081seri numaralı vestel cihazıma full yazılım verir misiniz teşekkürler
seri no ?hocam tv me manuel olarak kanal yukledim ardın dan tv siyah ekran oldu açılıp kapanıyor kırmızı ışık ta sürekli yanıp sönuyor yardımcı olursanız sewinirim
hocam vestel servisi ekranın üst kısmında arıza var dedi ekran değişecek diyor 1300 TL istedi. Yorumunuz nedir acaba?Led bar arızası kesinleşti.
TV arka kısmındaseri no nerde yazıyır
Ne arızası açıklama yapmaları lazım.hocam vestel servisi ekranın üst kısmında arıza var dedi ekran değişecek diyor 1300 TL istedi. Yorumunuz nedir acaba?
Hocam bu ekranın ledleri gömülü değişmiyor komple ekran degisecek dendi. Normal tamirciye sorduk 400 TL ye yaparım en fazla dedi. Internetten alıp kendim takmayı düşünüyorum 80 TL gibi bir fiyat gördüm n11deNe arızası açıklama yapmaları lazım.
Cevap verecek kimse yokmu..
Full yazılım kurtarma yazılım'ı lazım.
Cod panel ?Cevap verecek kimse yokmu..
seri no?Cevap verecek kimse yokmu..
veko led aldım fakat ledler de renk farklılığı olduğu için iade ettimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Benim tv ye uygunu buldum. Weko marka imiş. Bilgisi olan var mı acaba nasıldır?