Herşey için teşekkürler hocam sağolun...Fiyat konusunda sizi yanıltmak istemem Adem Helvacı , F fikoloji , TEKNOWEST Ustaları etiketledim sizi bilgilendirirler.
Herşey için teşekkürler hocam sağolun...Fiyat konusunda sizi yanıltmak istemem Adem Helvacı , F fikoloji , TEKNOWEST Ustaları etiketledim sizi bilgilendirirler.
Rica ederim siz de sağolun.Herşey için teşekkürler hocam sağolun...
Deniyebileceğimiz başka bir yazılım var mı acaba hocam. Kesin led bar arızası mıdır? Vestel logosu gözüküyor çünküRica ederim siz de sağolun.
BakıyorumDeniyebileceğimiz başka bir yazılım var mı acaba hocam. Kesin led bar arızası mıdır? Vestel logosu gözüküyor çünkü
Google translate:Deniyebileceğimiz başka bir yazılım var mı acaba hocam. Kesin led bar arızası mıdır? Vestel logosu gözüküyor çünkü
Vestel logosu yaklaşık 3-5 Saniye ekranda kalması lazım anlık olarak mı? Gelip gidiyor.Deniyebileceğimiz başka bir yazılım var mı acaba hocam. Kesin led bar arızası mıdır? Vestel logosu gözüküyor çünkü
hocam yabancı arkadaşın dediği gibi flashla kontrol ettim ekranı yazılar var first time installation hoş geldiniz diller falan var. Yani sanırım led bar arızası maalesef :(Vestel logosu yaklaşık 3-5 Saniye ekranda kalması lazım anlık olarak mı? Gelip gidiyor.
thanksGoogle translate:
Parlak bir ışıkla ekranı aydınlatın ve bir görüntü olup olmadığına bakın.
Stb LED'i normal çalışmada olduğu gibi sönerse, sorun LED'lerdedir.
Led bar arızası kesinleşti.hocam yabancı arkadaşın dediği gibi flashla kontrol ettim ekranı yazılar var first time installation hoş geldiniz diller falan var. Yani sanırım led bar arızası maalesef :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
thanks
Logonun ekranda kalma süresinden de anlaşılır.hocam yabancı arkadaşın dediği gibi flashla kontrol ettim ekranı yazılar var first time installation hoş geldiniz diller falan var. Yani sanırım led bar arızası maalesef :
Banada yardımcı olun lütfenLogonun ekranda kalma süresinden de anlaşılır.
Tekrardan ilginiz ve yardımınız için teşekkürler. Vestel servisine gönderiyoruz bakalım fiyata ne diyecekler.Logonun ekranda kalma süresinden de anlaşılır.