Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Eyvallah kardeşimAdo Baştacısın
Eyvallah kardeşimAdo Baştacısın
Rica ederim kardeşimteşekkür ederim hocam
Eyvallah kardeşim
Hocam dediğiniz gibi RAR dan çıkardığınız o dosyaları Fat32 olarak formatladığınız Flashın içine atıyorsunuz.Adem abi RAR’dan çıkan bu 4 dosyayı USB’ye atıp işleme devam ediyoruz yanlışsam düzelt abi
Bol şans, kolay gelsin
Waggish kardesim bu konu ile de ilgilenebilir misin ?Ado hocam tekrar rahatsiz ediyorum ama. Verdiginiz full yazilimda yüklenmedi tvye. Cekirdek yazilimida denemiştim oda Olmadi. Yukleme bölümünde tarif ettiklerinizi denedim, fisi cekip usbyi takiyorum fisi taktiktan sonra ok tusuna basili tutuyorum lamba seri bi sekilde yanip sonuyor lakin yazilimi hic bir sekilde yuklemiyor tv oldugu sekilde tekrar aciliyor. Bu konuda da bana yardimci olabilir misin? Acaba bende mi bi sorun var yoksa tvden mi kaynaklaniyor ?
Tamamdir haber bekliyorum. Tesekkurler.Daha denemeye fırsatım olmadı.Olursa burdan paylaşağım...
Ado hocam tekrar rahatsiz ediyorum ama. Verdiginiz full yazilimda yüklenmedi tvye. Cekirdek yazilimida denemiştim oda Olmadi. Yukleme bölümünde tarif ettiklerinizi denedim, fisi cekip usbyi takiyorum fisi taktiktan sonra ok tusuna basili tutuyorum lamba seri bi sekilde yanip sonuyor lakin yazilimi hic bir sekilde yuklemiyor tv oldugu sekilde tekrar aciliyor. Bu konuda da bana yardimci olabilir misin? Acaba bende mi bi sorun var yoksa tvden mi kaynaklaniyor ?
thank you ado
teşekürer
[Gizli içerik]