flash yazılırsa kurtulabilir.garantiliyse servis garantiden değiştirir kendisi yanlış yazılım yüklediğini söylemezse servis hallederBoşa uğraşmayın arkadaş V3 e v5 atmış başta söylese idi bilgi verirdim. O kart geri dönmez servis farklı yazılım attığını fark ederse ücretli olacaktir.
Her yerde yazıyor versiyona dikkat edin farklı yüklemeyin diye . Geçmiş olsun yarın servis ile iletişime geçin, gece kapattım sabah hiç çalışmıyordu deyin.en son kullandığım versiyon 3dü 4 e yükselttim oldu fakat netflixe girmeyince 5.versiyonu yükledim mb130s miş sanırım sonradan farkettim bir daha da açılmadı :(
Evet ama çoğu servis flaşh yazılımını kullanmıyor. Ana kart değiştirmeyi tercih ediyor. Gerçi kolaylarina geliyor sanırım bilemiyorum.flash yazılırsa kurtulabilir.garantiliyse servis garantiden değiştirir kendisi yanlış yazılım yüklediğini söylemezse servis halleder
servis mainboard ve power board tamiri ile uğraşmıyor kolaylık olsun diye deştiriyor.usb üzerinden yazılım ile düzelmedimi yenisi der.Evet ama çoğu servis flaşh yazılımını kullanmıyor. Ana kart değiştirmeyi tercih ediyor. Gerçi kolaylarina geliyor sanırım bilemiyorum.
Aynen öyle hocam.servis mainboard ve power board tamiri ile uğraşmıyor kolaylık olsun diye deştiriyor.usb üzerinden yazılım ile düzelmedimi yenisi der.
Boşa ugrasma abi biz zamanında çok denedik dimi M mesutank sende oldu ?Pes etmeyelim bir yazılım linki daha vereceğim onu da denesin olmaz ise yapacak bir şey kalmadı.
serviste nand flash yüklemek için programlayıcı yoktur.Aynen öyle hocam.
Sökmeden yüklemenin bir formülü vardır. Henüz kanıtlanmadı. Örneğin MB48 Gibi VGA soketinden olabilir. 9X ve MB82 Anakartlar scart soketten yükleyici aparat ile hayata dönderiliyor.serviste nand flash yüklemek için programlayıcı yoktur.
Bu saate kadar uğraştık , uğraştığımıza değsin.Boşa ugrasma abi biz zamanında çok denedik dimi M mesutank sende oldu ?
deniyorum umarım olur :(M mehmet soyuguzel
Linkteki yazılımı dener misin.
Son şansımız.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Servisdeniyorum umarım olur :(
olmazsa yetkili servis mi yoksa tv tamircisine gitmemi mi tavsiye edersiniz