Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

linkteki klasörden iki dosyayı da sizdeki yazılım dosyasına ekleyip tekrar deneyin açılacakmı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
tamam o ki dosyayı diğer dosyanın içine ekle.
mb130_en.bin
mb130_PM51_connected.bin
mb130_RomBoot_AMZ.bin
usb_auto_update_G10
bu şekilde olacak şekilde boş flashbelleğin içine kopyala ve tekrar yüklemeyi deneyin

her şeyi düzgün ve sırasıyla yapıyorum neden olmuyor bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 gündür tv açılmıyor ve 2 gündür uğraşıyorum ama çözüm yok kimse de maalesef çözemedi mb130 full kurulum sorununu

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 gündür tv açılmıyor ve 2 gündür uğraşıyorum ama çözüm yok kimse de maalesef çözemedi mb130 full kurulum sorununu
Çözmeye çalışıyorum.:)

ozaman servise arıza kaydı açtıracaksınız.yanlış yazılımdan dolayı flash çöktüğü için yazılımı almıyor.tv garantli ise mainboard değiştirirler.ücretli ise fiyatı ne olur bilemem

ozaman servise arıza kaydı açtıracaksınız.yanlış yazılımdan dolayı flash çöktüğü için yazılımı almıyor.tv garantli ise mainboard değiştirirler.ücretli ise fiyatı ne olur bilemem
Yardımcı komutların da linkini verdim bu son deneme zaten olmaz ise servis yolu görünür. :)

Çözmeye çalışıyorum.:)
en son kullandığım versiyon 3dü 4 e yükselttim oldu fakat netflixe girmeyince 5.versiyonu yükledim mb130s miş sanırım sonradan farkettim bir daha da açılmadı :(

Geri
Üst Alt