Full yazılım linkMerhaba,
Lütfen 49UHL650 SN: 8370471901253 ürün için full yazılım linki paylaşırmışsınız.
Teşekkürler.
Sorun çözülürse lütfen 4725 menüsü ile bir resim koyunMerhaba,
Lütfen 49UHL650 SN: 8370471901253 ürün için full yazılım linki paylaşırmışsınız.
Teşekkürler.
Sorun çözülürse lütfen 4725 menüsü ile bir resim koyun
Ve bu durumda lütfen 4725 menüsünün bir resmini koyunuz. Çok kullanışlıdır.Merhaba ürün yatıyordu hiç kullanmadım ve yeni son güncellemeleri yapmadan evvel full yazılımın elimde olmasını istedim yani herhangi bir sorun mevcut değil. Fakat ilginiz için teşekkür ederim. ?
Full yazılım linkhocam jvc lt-50vu73t sn:8036389 800844
full surum alabilirmiyim?
Full yazılım linkmerhabalar
A101 den aldığım hi level televizyonum kumandadan açmaya bastğımda kırmızı led yanıp yanıp sönüyör ama cihaz açılmıyor.kumanda orijinal pili sağlam. sanırım cihazdaki yazılım çöktü.
üstadlardan ricam ne yapmam gerekiyor?full yazılım atsam açılır mı? model seri no resimde mevcut. şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Toshiba son sürüm 5.34.1.4.0 Kesin olarak sizin tv ye olup olmayacağını bilmediğiniz yazılımı yüklemeyin.Toshiba 58ul3a63dt model tv var, mb130T anakart sahip. Şu an v.5.34.1.4 yazılımı yüklü. Yazılım versiyonu olarak v.5.34.1.49 buluyor sizce o versiyonu kurmalı mıyım? İnternetten arattığımda o versiyonla ilgili hiçbirşey bulunmuyor. Tavsiyeniz var mıdır?
Teşekkürler. Update'i kendisi buluyor ve direk yükleme ekranı açılıyor, automatic update disabled olmasına rağmen bunu yapması da ilginç yani. Hatta servis kurulumu yaparken otomatik update i disabled etmedi ben disabled ettim bana sormadan update etmesin diye. İnterneti mi kapatmalıyım sürekli, ben yokken o ekran çıksa eşim ya da oğlum ok tuşuna bassa indirip kuracak yani. Bunun için var mı bir öneriniz.Toshiba son sürüm 5.34.1.4.0 Kesin olarak sizin tv ye olup olmayacağını bilmediğiniz yazılımı yüklemeyin.
Rica ederim kendisi buluyorsa yüklesin yükleme bitip tv tekrar açılana kadar sakın fişi çekmeyin.Teşekkürler. Update'i kendisi buluyor ve direk yükleme ekranı açılıyor, automatic update disabled olmasına rağmen ilginç yani. İnterneti mi kapatmalıyım sürekli, ben yokken o ekran çıksa eşim ya da oğlum ok tuşuna bassa indirip kuracak yani. Bunun için var mı bir öneriniz.