Edit....sorunu çözdük şükür netflixi aktif hale getirdim ancak açılmıyor netflix donup kalıyor sanırım bir kaç kez denedim yine aynı
wifiHave you tried connecting to the internet via cable?
Merhaba abi bende MB95M (V.3.6.2) anakartlı bir vestel tv var onun için wifi usb aparatı aldım fakat tv algılamıyor aparatı ilk başta pcye taktığımda oda algılamıyordu fakat 802.11n wlan driver diye program yükledikten sonra pc algılamaya başladı bu programı benim tvye yükleme şansım var mı acaba yada tvnin bu aparatı algılamasını sağlayacak bir yöntem var mıRezerve
MB95 İçin uğraşmayın donanımsal yetersizlik nedeni ile MB95 ve MB96 Anakartlı tv lerde smart özelliği ömrünü tamamladı.Merhaba abi bende M95 anakartlı bir vestel tv var onun için wifi usb aparatı aldım fakat tv algılamıyor aparatı ilk başta pcye taktığımda oda algılamıyordu fakat 802.11n wlan driver diye program yükledikten sonra pc algılamaya başladı bu programı benim tvye yükleme şansım var mı acaba yada tvnin bu aparatı algılamasını sağlayacak bir yöntem var mı
Öncelikle cevap için teşekkür ederim.Amacım (zaten olmayan) smart tv özelliğini kullanmak değil amacım wifi aparatı aracılığıyla telefon ekranını yansıtabilmek bunun için aldım aparatı.MB95 İçin uğraşmayın donanımsal yetersizlik nedeni ile MB95 ve MB96 Anakartlı tv lerde smart özelliği ömrünü tamamladı.
Her modemi kullanamazsınız veezy 200 modem kullanmalısınız.Öncelikle cevap için teşekkür ederim.Amacım (zaten olmayan) smart tv özelliğini kullanmak değil amacım wifi aparatı aracılığıyla telefon ekranını yansıtabilmek bunun için aldım aparatı.
Yansıtma için tv de wireless display özelliği olması gerekir uzaktan kumanda üzerinden source tuşuna başınca en alt satırda wireless display yazısı var mı?Öncelikle cevap için teşekkür ederim.Amacım (zaten olmayan) smart tv özelliğini kullanmak değil amacım wifi aparatı aracılığıyla telefon ekranını yansıtabilmek bunun için aldım aparatı.
Aldığım aparat bu iş görmez mi ayrıca telefonum Xiaomi not 8 pro onunda kendi ekran yansıtma özelliği var modemimde nokia modemi vodafonenin verdiği modemHer modemi kullanamazsınız veezy 200 modem kullanmalısınız.
wireless display özelliğinin olması için öncelikle tv de bir wifi aparatının olması gerekmez mi ?Yansıtma için tv de wireless display özelliği olması gerekir uzaktan kumanda üzerinden source tuşuna başınca en alt satırda wireless display yazısı var mı?
MB90 - MB95 - MB96 Anakartlar veezy 200 Modem ile çalışır tv nin yazılımının içerisinde veezy 200 Tanımlı başka modem çalışmaz.Aldığım aparat bu iş görmez mi ayrıca telefonum Xiaomi not 8 pro onunda kendi ekran yansıtma özelliği var modemimde nokia modemi vodafonenin verdiği modem
Aldığım aparat bu iş görmez mi ayrıca telefonum Xiaomi not 8 pro onunda kendi ekran yansıtma özelliği var modemimde nokia modemi vodafonenin verdiği modem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
wireless display özelliğinin olması için öncelikle tv de bir wifi aparatının olması gerekmez mi ?
anladım teşekkür ederim zaten uzun zaman oldu vestel alalı ilk ve son olacak bir daha vestele tövbe ettimMB90 - MB95 - MB96 Anakartlar veezy 200 Modem ile çalışır tv nin yazılımının içerisinde veezy 200 Tanımlı başka modem çalışmaz.
Rica ederim teknoloji her gün değişiyor her marka demode olabilir. ?anladım teşekkür ederim zaten uzun zaman oldu vestel alalı ilk ve son olacak bir daha vestele tövbe ettim