By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Enteresan bir durum servis menü resmini ekler misiniz.Teşekkürler ilginiz için. Menü 4527 den girdiğim yazılım detayları görülen kısımda MB70 yüklenmiş olduğu görülüyor.
Enteresan bir durum servis menü resmini ekler misiniz.Teşekkürler ilginiz için. Menü 4527 den girdiğim yazılım detayları görülen kısımda MB70 yüklenmiş olduğu görülüyor.
Yükleme yapmadan önceki resmi ekliyorum, şu anda dışarıda olduğumdan dolayı yükleme sonrası resmi akşam ekleyebilirimEnteresan bir durum servis menü resmini ekler misiniz.
Yükleme yapmadan önceki resmi ekliyorum, şu anda dışarıda olduğumdan dolayı yükleme sonrası resmi akşam ekleyebilirim
MB81 Yazılım linkYükleme yapmadan önceki resmi ekliyorum, şu anda dışarıda olduğumdan dolayı yükleme sonrası resmi akşam ekleyebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Akşamı beklememe gerek kalmadı;
Çok teşekkür ediyorumMB81 Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı yükledikten sonra donanımsal arıza nedeniyle ses kesme hatası devam edecek kulaklık çıkışı genelde çalışır fakat siz yine de kontrol edin sorun yoksa kulaklık çıkışından 2+1 Ses sistemi ile kullanabilirsiniz. Yazılımı alması da enteresan bir durum olmuş genelde hatalı yazılımda nand flash yazılımı bozulur tv çalışmaz boot aşaması kalmaz.
İlettiğiniz yazılımı almıyor, ne menüden ne de stand by vasıtasıyla yüklenemiyorMB81 Yazılım link
Yazılımı yükledikten sonra donanımsal arıza nedeniyle ses kesme hatası devam edecek kulaklık çıkışı genelde çalışır fakat siz yine de kontrol edin sorun yoksa kulaklık çıkışından 2+1 Ses sistemi ile kullanabilirsiniz. Yazılımı alması da enteresan bir durum olmuş genelde hatalı yazılımda nand flash yazılımı bozulur tv çalışmaz boot aşaması kalmaz.
MB70 i aldığı için olabilir. Şu an tv niz MB70 Gibi olduğu için yazacağım yöntemi deneyin. Yazılımı zipten çıkartın flash bellek içerisine kopyalayın tv nin usb giriş portuna takın fişi prize takın tv yi çalıştırmak için kumanda üzerinden her hangi bir tuşa basın MB70 Anakarta bu şekilde yazılım yüklenir.Çok teşekkür ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İlettiğiniz yazılımı almıyor, ne menüden ne de stand by vasıtasıyla yüklenemiyor
Linkleri inceleyin.27741534
17MB110P
VES315WNDS-2D-N13
akıllı değil
bu tv için herhangi bir yazılım var mı?
teşekkür ederim
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin veya seri numarayı yazın.mb90 anakartlı 42pf8231 vestel smart tvye yazılım yükselttik ama çöktü. mevcut yazılım paylaşırmısınız
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin veya seri numarayı yazın.
yazılımsal olarak oldu fakat ekran açılırken terrenova yazsının üstünde 10 cmlik piksel hatası varFull yazılım link
Sonucu yazın.