rt809Полученият от вас софтуер е за писане с програмист (ch341a, rt809 и т.н.). Директна флаш памет 25L1606E. Нямам софтуер за стика.
rt809Полученият от вас софтуер е за писане с програмист (ch341a, rt809 и т.н.). Директна флаш памет 25L1606E. Нямам софтуер за стика.
yest I rewrote itDid you rewrite the flash memory and it still doesn't work?
yest I rewrote it
the LED flashes constantly
mb97 kartım var nexon 45.23.64 olan yazılımı nasıl 45.23.32 düşürürüm?Full yazılım ile ürüne format atmış olursunuz, bu noktadan sonrası tavsiyem, uygun çekirdek yazılım ile upgrade edilmesidir. Downgrade benim tavsiye ettiğim bir uygulama değildir. ?
Merhabataktığın kartta mb81 dimi ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
panel yazılımı
PCF Yükleme
1. pcf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
Örneğin 22_AUOHW03_169FHD__E_N_NO_V_NO_ER_XX_82_.pcf dosyası «pcf.bin» olarak isimlendirilmeli
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır
5. Power on/off sonrası yeni dosyalar yüklenmiş olacaktır.
PTF Yükleme
1. ptf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
Örneğin 22_AUOHW03_169FHD__E_N_NO_V_NO_ER_XX_82_.ptf dosyası «ptf.bin» olarak isimlendirilmeli
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır
5. Power on/off sonrası yeni dosyalar yüklenmiş olacaktır.
istersen 2 sini tek tek dene olmassa ikisini birden dene
full yazılımmı çekirdek yazılımmı panel yazılımı talep ediyorsunuz? cihaz seri no?Merhaba
17MB81_30075447 yazılımı silinmiş paylaşma şansınız var mıdır?
Merhaba,full yazılımmı çekirdek yazılımmı panel yazılımı talep ediyorsunuz? cihaz seri no?
arka kapadaki serinoyu yazarmısınMerhaba,
Full yazılım rica ediyorum 81_200RE30075447
SN: 6968380 300129arka kapadaki serinoyu yazarmısın
Tv deki sorun nedir?SN: 6968380 300129
Sanırım bu olsa gerek
Ses 3-5 saniyede bir kesilip tekrar geliyordu, MB81 diye indirdiğim yazılımı yükledim MB70 miş, ses komple gitti.Tv deki sorun nedir?
Bahsettiğiniz ses kesme hatası kronik donanımsal bir arızadır yazılım ile alakası yok MB81 Anakartın MB70 Yazılımını alacağını sanmıyorum sesin gitmesi kesilmenin devamıdır. Kulaklıkta ses vardır anakartı değiştirmek istemiyorsanız 2+1 Ses sistemi ile kulaklık çıkışından kullanabilirsiniz.Ses 3-5 saniyede bir kesilip tekrar geliyordu, MB81 diye indirdiğim yazılımı yükledim MB70 miş, ses komple gitti.
Teşekkürler ilginiz için. Menü 4527 den girdiğim yazılım detayları görülen kısımda MB70 yüklenmiş olduğu görülüyor.Bahsettiğiniz ses kesme hatası kronik donanımsal bir arızadır yazılım ile alakası yok MB81 Anakartın MB70 Yazılımını alacağını sanmıyorum sesin gitmesi kesilmenin devamıdır. Kulaklıkta ses vardır anakartı değiştirmek istemiyorsanız 2+1 Ses sistemi ile kulaklık çıkışından kullanabilirsiniz.