Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
К сожалению, аналогичный статус программного обеспечения не находится в полной версии. Возможно, невозможно сопоставить конфигурацию панели с материнской платой SPI FLASH в корневом программном обеспечении, но попытайтесь найти выход для вас на выходных, если вы не спешите[QUOTE = "Адо, сообщение: 27151, член 363"] Привет, мой друг, я не могу найти ваше полное программное обеспечение из-за вашего продукта экспорта телевидения. В чем вопрос на телевидении? [/ QUOTE]
Perhaps there is a similar software nand 29f4g08abaea spi 25l1606e ddr3 nt5cb256m16ep-fl cp msd93f3pk2
Hocam 49ub8300 seri no:7915197700937 güncel yazılım atabilir misin?
Rica ederim, Sonuç bilgisi verirseniz sevinirim
Ado hocam merhaba mb 130 connected yazılım yerine none connected yazılımını yanlışlıkla yüklemeye kalktım. tv standby şığı yanıp sönüyor. sizden full yazılımı istedim sağolun siz gönderdiniz ancak tv hiç tepki vermiyor. bi öneriniz olurmu acaba
Evet hocam videoyu izledim videodakileri uyguladım ancak değişen bişey olmadı. Bide 30 dk bekleyip deneyim. Yardımların için çok teşekkür ederimnondflash çökmüştür o zaman azizim.
Eğer bir tv full yazılım ile brick durumundan çıkamıyorsa geriye anakart değişiminden başka seçenek kalmaz. (Anakart değiştirmeden de yapılabilecekler var ancak sizin yapabileceğiniz şeyler değil)
TV fişini çekip 30dk bekleyin, sonra full yazılımı tekrar yüklemeyi deneyin. Bu arada MB130 yazılım yükleme videomu izlediniz ve oradaki ince detaylara dikkat ettiniz değilmi?
Nadir de olsa kurtaramama haberleri alıyoruz maalesef, Umarım siz de onlardan olmazsınız :((Evet hocam videoyu izledim videodakileri uyguladım ancak değişen bişey olmadı. Bide 30 dk bekleyip deneyim. Yardımların için çok teşekkür ederim
Merhaba Ado Hocam,
Sizi bulduğuma çok mutlu oldum.
Öncelikle rahatsız etti isem ve size yönetlmemem gereken bir soru yöneltiyorsam affola. Dün servisi tarafından satın almış olduğum 50r5020u model numaralı Regal televizyon evime kuruldu. Maalesef ki ben evde yoktum ve akşam gelip televizyona laptop bağladığımda fark ettiğim bir sorunla karşılaştım televizyonum kendi kendine ses kısıyor. (Herhangi bir çanak vs. kullanmıyorum Mi TV Box, Laptop ve Hard Disk ile kullanmak adına aldım.) Bunun kumanda kaynaklı olabileceğini düşündüm ve zor bela sesi yükseltip kumanda pilini sökmeme rağmen durumun devam ettiğini gördüm. Bu sorun sadece Hard disk üzerinden film oynatırken oluşmuyor haricinde tüm menülerde otomatik olarak ses kısıyor. Servis kaydı oluşturdum fakat sizede danışmak istedim. Umarım sorunu ifade edebilmişimdir, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Yazılımı yenileyerek çözülebilecek bir sorunsa güncel yazılıma ulaşmamı sağlarsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.
Ürün Modeli: Ragal 50R5020U 4K Led TV
Seri Numarası: 7903828700058