Vermiş olduğunuz yazılımı yükledim ve servis menüsünü ekledim.Sorun çözülürse MENU 4725 ile resim koymayı unutmayın.
Vermiş olduğunuz yazılımı yükledim ve servis menüsünü ekledim.Sorun çözülürse MENU 4725 ile resim koymayı unutmayın.
Tv nin arka kapağındaki barkod resmini ekleyin veya seri numarayı yazın.Tv logoya sıkışmış. Birkaç başka yazılım denedikten sonra şimdi televizyon açık kalıyor ancak uzaktan kumanda çalışmıyor ve görüntü yok. Denediğim son aygıt yazılımı 28479549 Digihome 55551UHDS. Düzeltmeme / doğru ürün yazılımını bulmama yardım edebilir misin?
Teşekkür ederim!
F&U FL2D5506UH
17MB130S 23596036
VES550SQNDS-2D-N41 23507798
Seri numarasını yazdığınız tv ye ait yazılım bende yok yokoono Ustayı etiketledim arşivinde varsa size yardımcı olabilir.[QUOTE = "By_Trol, post: 209344, member: 9273"]
Add the barcode image on the back cover of the TV or write down the serial number.
[/ QUOTE]
28280856
Yazılım linkMerhabalar arkadaşlar iyi çalışmalar
17MB82S board
Seg marka SN:7529137 600241
Seri nolu bir tv var tv açılıyor ses görüntü geliyor 5- 10 sny sonra kapanıp açılıyor donanımsal bir sorun incelemesi yapmadan bir yazılım deniyeyim diyorum yazılımı verebilecek arkadaş var mı acaba ?
Teşekkürler.
merhaba sizin gönderdiğiniz yazılımdan evvel bu linkteki kurtarma yazılımı attım tv düzeldi [URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
V.4.0.2t Kurtarma yazılımı sonrası versiyondur. Size linkini verdiğim yazılım orjinaldir tv bana da gelse aynı yazılımı yükleyecektim.merhaba sizin gönderdiğiniz yazılımdan evvel bu linkteki kurtarma yazılımı attım tv düzeldi [URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
sizin gönderdiğiniz yazılımı almıyor birde sormak istediğim v.4.0.2t oldu ben en son sürüm 1.3.7 biliyordum bir yerde hatamı var ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sorunum düzeldi arkadaşlar
bu linkteki son yazılımı yükledim
yardımlarınız için teşekkürler
Yazılım linkhayırlı akşamlar rica etsem bu tv nin ful yazılımı lazım şimdiden teş
çok teşekkür ederim saygılarYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Rica ederim sorun çözüldü mü?çok teşekkür ederim saygılar