Yarın bakabilirim.HI-LEVEL 48HL690 stby, dan çıkmıyor, bazı anda, da normale dönsede kapanıyor onun için ya full yada kurtarma yazılımına ihtiyacım var hangisi uygunsa onu atıcam.
TEKNOWEST ve F fikoloji ben yarın bakabilirim siz?HI-LEVEL 48HL690 stby, dan çıkmıyor, bazı anda, da normale dönsede kapanıyor onun için ya full yada kurtarma yazılımına ihtiyacım var hangisi uygunsa onu atıcam.
fullHI-LEVEL 48HL690 stby, dan çıkmıyor, bazı anda, da normale dönsede kapanıyor onun için ya full yada kurtarma yazılımına ihtiyacım var hangisi uygunsa onu atıcam.
: | [URL="https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL] |
Bir nedeni yok aslında bu hali daha güzel ancak yarın bir gün tv’ye bir şey olur ve servise gitmesi gerekirse diye elimde bulunsun istiyorum.Neden full yazılma dönmek istiyorsunuz. Full demek fabrika çıkış halidir
The software to be rewritten is called "bin". It cannot be rewritten from the stick but with a programmer (electronic assembly). You will need knowledge of electronics.
Programmer
Bir nedeni yok aslında bu hali daha güzel ancak yarın bir gün tv’ye bir şey olur ve servise gitmesi gerekirse diye elimde bulunsun istiyorum.
Look for the same motherboard for the same panel and it will work without problems.Thank you for your answer. Its far from my knowlage. Can I basicly get a mainboard and install the TV? If possible what model I can?
Sorun çözülürse MENU 4725 ile resim koymayı unutmayın.HI-LEVEL 48HL690 stby, dan çıkmıyor, bazı anda, da normale dönsede kapanıyor onun için ya full yada kurtarma yazılımına ihtiyacım var hangisi uygunsa onu atıcam.
Look for the same motherboard for the same panel and it will work without problems.
Yazılımı henüz atmadım, çalışacağı tuttu çalıştı bu süre içindede menüden kendi kendi yazılım bilgilerini resimledim, vermiş olduğunuz yazılım bu yazılım ile eş ise sizin yazılımı atıp onun servis menü bilgisinide resimliycem.Sorun çözülürse MENU 4725 ile resim koymayı unutmayın.
VES430UNDL-2D-N12VES3430UNDL-02-N12 is my panel right?