6964355300855 seri no aynı ürün başka bir tv nin seri nosu.panel numaraları da birbirine uyuyor.sanırım bu size yardımcı olur.Yarın hatırlatırmisin kontrol edelim mobildeyim
6964355300855 seri no aynı ürün başka bir tv nin seri nosu.panel numaraları da birbirine uyuyor.sanırım bu size yardımcı olur.Yarın hatırlatırmisin kontrol edelim mobildeyim
6964355300855 seri no aynı ürün başka bir tv nin seri nosu.panel numaraları da birbirine uyuyor.sanırım bu size yardımcı olur.
6964355300855 seri no aynı ürün başka bir tv nin seri nosu.panel numaraları da birbirine uyuyor.sanırım bu size yardımcı olur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
panel yazılımı
PCF Yükleme
1. pcf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
Örneğin 22_AUOHW03_169FHD__E_N_NO_V_NO_ER_XX_82_.pcf dosyası «pcf.bin» olarak isimlendirilmeli
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır
5. Power on/off sonrası yeni dosyalar yüklenmiş olacaktır.
PTF Yükleme
1. ptf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
Örneğin 22_AUOHW03_169FHD__E_N_NO_V_NO_ER_XX_82_.ptf dosyası «ptf.bin» olarak isimlendirilmeli
istersen 2 sini tek tek dene olmassa ikisini birden dene
Üzerindeki barkod okunaklı olacak bir şekilde anakartın ve panel barkodunun resmini eklermisin.
ptf yi benim panele göre aynen bu şkil açmam mı gerekiyor?Örneğin 22_AUOHW03_169FHD__E_N_NO_V_NO_ER_XX_82_.ptf
yüklediğim yazılım neticsinde 39-CMI .... ile başlıyor.Ancak benim karttın üzerinde CMOV390HJ1LE1 yazıyor.bu farklılık sorun yapar mı?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
panel yazılımı
PCF Yükleme
1. pcf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
Örneğin 22_AUOHW03_169FHD__E_N_NO_V_NO_ER_XX_82_.pcf dosyası «pcf.bin» olarak isimlendirilmeli
PTF Yükleme
1. ptf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
Örneğin 22_AUOHW03_169FHD__E_N_NO_V_NO_ER_XX_82_.ptf dosyası «ptf.bin» olarak isimlendirilmeli
istersen 2 sini tek tek dene olmassa ikisini birden dene
Panel bilgileri bu şekilde geldi ancak KAP'a aç herhangi bir değişiklik olmadı..bin uzantılı da yaptım.ayni durum.
ptf yi benim panele göre aynen bu şkil açmam mı gerekiyor?
usb ye bu şekil yazarak mı atmalıyım?
yüklediğim yazılım neticsinde 39-CMI .... ile başlıyor.Ancak benim karttın üzerinde CMOV390HJ1LE1 yazıyor.bu farklılık sorun yapar mı?
Try this. Is for CMI
Panel bilgileri bu şekilde geldi ancak KAP'a aç herhangi bir değişiklik olmadı..bin uzantılı da yaptım.ayni durum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ptf yi benim panele göre aynen bu şkil açmam mı gerekiyor?
usb ye bu şekil yazarak mı atmalıyım?
yüklediğim yazılım neticsinde 39-CMI .... ile başlıyor.Ancak benim karttın üzerinde CMOV390HJ1LE1 yazıyor.bu farklılık sorun yapar mı?
bu da yemediEklediğiniz barkod resimleri ile birebir uyumlu full yazılım yüklemek isterseniz.
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb girişine takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Tv önündeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
1-2 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Maalesef başka yok.bu da yemedi
Regal 32R4011H televizyon için güncel kurtarma yazılımı arıyorum
Yanlış güncelleme sonucu Regal yazısında kaldı seri numarası bu şekilde yardımcı olabilirseniz sevinirim
denedim valla en sonda onu da t con da var.açmadı.Maalesef başka yok.
Lvds kablo arızalı olabilir.
Teşekkür ederim halloldu
Rica ederim.Teşekkür ederim halloldu