kardeş klink yokteşekkür ederim
kardeş klink yokteşekkür ederim
kardeş klink yok
tamam deniyorum inşallah olurful
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
usta bunuyüklemiyor yükleme olmuyor yani boot sıfırlanırsa bu versiyon iyi di youtubeyi açmıştım ya da bir üst versiyonu varsa atabilirmisin teşekür ederim ilginden dolayıful
merhabalar hocam 49UD9290 VESTEL 49'' 4K SMART LED TV FUL YAZILIMI VARSA ALABİLİRMİYİM?ful
bu yazılım çok riskli güncelleme yapılması lazımmerhabalar hocam 49UD9290 VESTEL 49'' 4K SMART LED TV FUL YAZILIMI VARSA ALABİLİRMİYİM?
merhabalar hocam 49UD9290 VESTEL 49'' 4K SMART LED TV FUL YAZILIMI VARSA ALABİLİRMİYİM?
seri no yazarmısınmerhabalar hocam 49UD9290 VESTEL 49'' 4K SMART LED TV FUL YAZILIMI VARSA ALABİLİRMİYİM?
kurtarma işinizi görürmü
KOLAY GELSİN
VESTEL CİHAZA FULL YAZILIM DESTEĞİ VERİR MİSİNİZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
bu sürüm desteklemiyor vestel değil galibabu yazılım çok riskli güncelleme yapılması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.y üzeri ful versiyon olması lazım bu olmuyor
Kolay gelsin
Vestel televizyonum 32PH3056 usb den video oynatıyor ama bazı ses codeclerini desteklemiyor.
AC3 genelde kaliteli 5.1 sesli videoların seslerini desteklemiyor.
Bu konu için yazılım atma şansım var mı acaba?
Ta 1015 lerde bi mail atmıştım Vestele ama cevap alamamıştım.
Konuyu arattım forumda ancak anakartın modelini nasıl bulacağımı anlamadım.
Model No:32PH3056
SN:7221278 4000097
100848073 1408
Google translate:Mesajıma sağ olsun cevapaldım yokoono tarafından. [URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
Merak ettiğim birşey daha var
Bu güncellemeler Codec sorununu çözebilme ihtimali var mı? yeni codec falan gelir mi?
Yada hızlanma falan olur mu kanal geçişlerinde?
Çözmez diyorsanız boşuna risk almak istemiyorum?
yazlımı denedim ama kabul etmedi 1 saatir yüklenmeye çalılşıyor en son fişi çekitim netten bi yazılım buldum onu kurdum ekran bu şekilde oldukurtarma işinizi görürmü
17MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
yazlımı denedim ama kabul etmedi 1 saatir yüklenmeye çalılşıyor en son fişi çekitim netten bi yazılım buldum onu kurdum ekran bu şekilde oldu