ilk seferde de buradan format atmıştım tekrar buradan format attım şimdi 1505 yaptığımda tepki vermiyormenü 4725 yapıpı diagnostic içinden factory reset deneyiniz.
ardından tekrar yazılım deneyiniz.
olmassa usb içerik resmini de rica edeceğim
ilk seferde de buradan format atmıştım tekrar buradan format attım şimdi 1505 yaptığımda tepki vermiyormenü 4725 yapıpı diagnostic içinden factory reset deneyiniz.
ardından tekrar yazılım deneyiniz.
olmassa usb içerik resmini de rica edeceğim
Hangi ekranda iken menü 1505 yapıyorsunuz?ilk seferde de buradan format atmıştım tekrar buradan format attım şimdi 1505 yaptığımda tepki vermiyor
menu ye bastıktan sonra 4725 yaptığım yerde 1505 yapıyorum olmuyor. Tekrar fabrika ayarlarına yükledim gelişmiş ayarlar menüsünden bazı seçenekler gitti. Ben vazgeçtim hocam mevcut haliyle kullanıcam alakanız için çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.Hangi ekranda iken menü 1505 yapıyorsunuz?
Kaynak seçeneğinden TV konumuna alip öyle deneyiniz. İnternette veya hdmi de tepki vermeyebilir
4725 yaptığınız yerde 1505 yapmıyorsunuzmenu ye bastıktan sonra 4725 yaptığım yerde 1505 yapıyorum olmuyor. Tekrar fabrika ayarlarına yükledim gelişmiş ayarlar menüsünden bazı seçenekler gitti. Ben vazgeçtim hocam mevcut haliyle kullanıcam alakanız için çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
In my country, when someone doesn't understand what you say, you say it's Turkish.
I think the tanucel is Turkish.
eywallh[Gizli İçerik]
Bu kadar hızlısını beklemiyordum. Emeğinize sağlık youtube kanalınızı da takip ediyorum. Gayet Başarılı bir şekilde yüklemeyi gerçekleştirdim.
Rezerve
Merhaba;
Vestel marka televizyonum var. Açmaya çalışıyorum fakat logo geliyor ve sonra kapanıyor. Bu işlemi sürekli olarak tekrarlıyor ve kesinlikle açılmıyor.
Model No: COLOR 22PF5021K 22'' DVD LED TV
SN: 7127318 400035
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden emeğinize sağlık.
Sevgiler
Volkan
Merhabalar,
Tv yi açtığımda Vestel logosu geliyor daha sonra Tv tekrar standby durumuna geçiyor. Fişi takar takmaz da yine aynı durum tekrarlanıyor. Tv nin seri nosu aşağıda full program için yardımcı olabilir misiniz ? Bir de bu sorunumu çözecek midir ?
Yardımınız için teşekkür ederim. Bir boş flash belli fat32 formatında biçimlendirip, verdiğiniz dosyaları yükledim. Ardında tv nin fişini çekip, kumanda da ok tuşuna basılıyken fişi geri taktığımda, farklı bir reaksiyon olmadı. Fişi takar takmaz, Vestel logosu çıkıyor bir kaç saniye durduktan sonra Tv stand by durumuna geçiyor. Daha sonra açtığımda yine Vestel logosu geliyor, logo kaybolduktan 10-15 sn sonra tv tekrar stand by durumuna geçiyorMb14017MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
Kurtarma deneyiniz