resmi büyütünce okuyamadım seri numarasını yazarmısınfull yazılım için yardımcı olabilirmisiniz
telefunken
resmi büyütünce okuyamadım seri numarasını yazarmısınfull yazılım için yardımcı olabilirmisiniz
telefunken
YouTube ye çözüm yok, 336y otomatik ip veriyor ve TV sapıtıyor.Merhabalar ben 42pf7175 için 3.6.6y sürümünü arıyorum televizyona internet bağlanınca çöküyor ve youtube internet sitesine bile girmiyor yardımcı olursanız çook sevinirim
Merhaba, aşağıdaki konuda tarif edildiği şekilde mb130 için yazılım indirdim. Bin dosyasını fat32 formatındaki belleğe attım tv ye takıp güncellemek istediğimde yazılım başarısız oldu hatası alıyorum. Cihazı fabrika ayarlarına getirdim tekrar denedim yine olmadı. Başka flash diskle denedim yine olmadı. Konuda tarif edildiği şekilde benim sistemime uygun olan yazılımı indirdiğime eminim başka yazılım denemedim. Gözümden kaçan birşey varsa yada dosyalar değiştiyse vs. yardımcı olabilir misiniz?
işlemleri referans alarak yaptığım konu:
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
indirdiğim dosya (carbon yazanı indirdim, vestel için carbon olmalı deniyordu konuda, zaten 4725 yapınca "ui name" de carbon yazıyor):
tv seri no:
menu 4725 ekranı:
aldığım hata:
Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Flash diskte başka herhangi birşey yok hatta 2 kere daha formatladım tekrar denedim gönderdiğiniz linkteki yöntemle yapmıştım zaten yine olmadı "yazılım yüklenemedi" hatası alıyorum. Fabrika ayarlarına getirince versiyonuda düştü sanırım. Belirli bir güncellemeye yükseltip sonra mı son sürüme geçmek gerekiyor acaba?Core adımlarını takip edinVESTEL YAZILIM YÜKLEME ANLATIM
Vestel ve ürünleri yazılımları 2 şekilde yüklenmektedir. 1.si full yazılım diye adlandırdığımız fabrika çıkış yazılımı 2.side core yani çekirdek yazılım(güncelleme), yazılımların yükleme talimatı aşşağıdaki gibidir. *yazılım yüklemeden alttaki hatırlatmaları da okumanızı tavsiye ederiz...tavsiyeforumu.com
USB boş olacak ve far 32 formatlı
İçinde farklı bir dosya olmayacak
Sadece .bin uzantılı dosya olacak
1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilirMerhaba, aşağıdaki konuda tarif edildiği şekilde mb130 için yazılım indirdim. Bin dosyasını fat32 formatındaki belleğe attım tv ye takıp güncellemek istediğimde yazılım başarısız oldu hatası alıyorum. Cihazı fabrika ayarlarına getirdim tekrar denedim yine olmadı. Başka flash diskle denedim yine olmadı. Konuda tarif edildiği şekilde benim sistemime uygun olan yazılımı indirdiğime eminim başka yazılım denemedim. Gözümden kaçan birşey varsa yada dosyalar değiştiyse vs. yardımcı olabilir misiniz?
işlemleri referans alarak yaptığım konu:
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
indirdiğim dosya (carbon yazanı indirdim, vestel için carbon olmalı deniyordu konuda, zaten 4725 yapınca "ui name" de carbon yazıyor):
tv seri no:
menu 4725 ekranı:
aldığım hata:
1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir
2- USB tv ye takılır
3- MENU 1505 kodlanır ve ''Yüklemek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı verilir
menü 4725 yapıpı diagnostic içinden factory reset deneyiniz.Yukarıda belirttiğim gibi; evet fat 32 formatlı belleğin içinde ".bin" uzantılı dosya dışında başka birşey yok.
hayır mb130da böyle bir işlem gerekmiyor. en kötü full atıp üstüne güncelleme kurarız fakat güncel sürüm ile sizin sürüm arasında fark yokHızlı cevabınız için teşekkür ederim. Flash diskte başka herhangi birşey yok hatta 2 kere daha formatladım tekrar denedim gönderdiğiniz linkteki yöntemle yapmıştım zaten yine olmadı "yazılım yüklenemedi" hatası alıyorum. Fabrika ayarlarına getirince versiyonuda düştü sanırım. Belirli bir güncellemeye yükseltip sonra mı son sürüme geçmek gerekiyor acaba?