android telefonlarda böyle bişey geçerli oluyor ama ? tv lerde var mı bende mersk ettimArkadaşlar bir sorum olacak, en son güncellemeyi yaptıktan sonra fabrika ayarlarına tv yi döndürmek son yüklenen yazılımın daha sağlıklı çalışmasını sağlar mı? Eğer öyle ise menü+4725 kombinasyonu ile mi yapıyoruz bunu? Teşekkürler ?
Philips soğuk açılış öneriyordu. Güncelleme yapınca tv nin elektrik bağlantısını kesiyordum. Hatta sorun düzelmezse güncel yazılımı kullanarak tv yi tekrar kuruyordum. Bunu da tavsiye eden yine üreticiydi ?android telefonlarda böyle bişey geçerli oluyor ama ? tv lerde var mı bende mersk ettim
Evet hocam 2.7.0.0 sürümünden sonraki sürümlerde bu problemler var yanliz farkettim ki 2..7.0.0 da dahil olmaz üzere sonraki sürümler daha canlı geldi bu sürümlerde revize edilirse bir sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.Filmler sadece güncelle sonrası mi böyle oldu
Ne yazikki 3d önemi kalmadığı için pek göz önünde bulunan durum değil ne yazıkki, uyumlu versiyon kullanmanız gerekiyorEvet hocam 2.7.0.0 sürümünden sonraki sürümlerde bu problemler var yanliz farkettim ki 2..7.0.0 da dahil olmaz üzere sonraki sürümler daha canlı geldi bu sürümlerde revize edilirse bir sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.
Bu sürümlerden sonra güncelleme geldi yani en günceli değil ?Bu güncellemeyi yapan var mı ? Son güncelleme bu mu? mb230 anakartım.
Menü 4725 >diagnostic> factory resetArkadaşlar bir sorum olacak, en son güncellemeyi yaptıktan sonra fabrika ayarlarına tv yi döndürmek son yüklenen yazılımın daha sağlıklı çalışmasını sağlar mı? Eğer öyle ise menü+4725 kombinasyonu ile mi yapıyoruz bunu? Teşekkürler ?
Çok teşekkür ederim.Menü 4725 >diagnostic> factory reset
Deyip sıfırlayın
nasıl yüklenir? niye görünmüyor bende , otomatik güncellemesi güzelBu sürümlerden sonra güncelleme geldi yani en günceli değil ?
valla aslinda iyi olur ama maalesef güncelleme ile bile sorun yasayan üyler full yazilimla neler denerler acaba ... erisim kisitlamali olsa fena olmazdi,mesala bronz üye ve üzeri gibifull yazılımların bir araya getirilip, database
mb96 serisinin son çıkan yazılım versiyonu nedir?cihazınız anakart mb96 linkte uyarı yapıldı bilginize
17MB96_3.7.6.S
Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com