Selam size guncelleme vermiştim , sorun devam ediyor mu yukledin miYok bu Bi Allahın kulu yardım edecek
Selam size guncelleme vermiştim , sorun devam ediyor mu yukledin miYok bu Bi Allahın kulu yardım edecek
Sorun nediryukarıda seri numaralı tv nin yazılımını talep ediyorum ...hayırlı işler
Yüklenmedi hocam ?Selam size guncelleme vermiştim , sorun devam ediyor mu yukledin mi
yazılımı indirdim bildiğim kadarıyla tv taktım kumandadan açma tuşuna basılı tutum fişe taktım 3 -5 saniya bekledim sonra bıraktım SEG yazısı geldi fakat tv açılmadı. yanlış yazılım yada yapamamış olabilirmiyim.
Neden yüklenmedi hata mı verdiYüklenmedi hocam ?
Hata verdi sürüm hatası nasıl alabiliriz bu durumu TV kendi kendine acıyor kapatıyor Hard reset atılabılıyor mu TV yeNeden yüklenmedi hata mı verdi
Menü 4725 yapıp diagnostic içinden factory reset yapınca sıfırlar kendini , sonrasında verdiğim linkteki güncellemeyi deneHata verdi sürüm hatası nasıl alabiliriz bu durumu TV kendi kendine acıyor kapatıyor Hard reset atılabılıyor mu TV ye
Link Bi daha yazarmısınMenü 4725 yapıp diagnostic içinden factory reset yapınca sıfırlar kendini , sonrasında verdiğim linkteki güncellemeyi dene
hocam size zahmet profil dosyasını paylaşabilir misiniz? profil dosyası almak çok basit bir iş. çok makbule geçer.Mb130e anakartlı oled tv sahibiyim. Bende en son güncellemeyi yükledim v.5.28.7.4 olanı. Beni sıkıntıya sokan movie sense ayarı artık ayarladığım gibi kalıyor. Daha önce tv her açıldığında bu ayar açıkmış gibi işlem yapıyordu. Benim tv de bu ayar çok fark ediyor. Sahnenin keskinliği artıyor arka plan ışıkları mesela bir lamba veya meşalenin şekli şemali daha belirginleşiyor. Ama hareketli objeler etrafında piksellenme oluyor. Bende bunu sevmiyorum. O yüzden bu ayarı kapalı tutuyorum.
logo geliyor .sonrası arka aydınlatma var resim yazılar yokSorun nedir
Hemen bakıyorum yazılım için, bahsettiğin arıza osd arızası da olabilir, yani görüntü kesiyor. Bunu ana kart kaynaklı da yapabilir, panel kaynaklı da yapabilir. En azından yazılımı da demeyelimlogo geliyor .sonrası arka aydınlatma var resim yazılar yok