Emprom program lama cihazı ile yapılacak ta bana flash dump yazılım ı lazım...Nasıl yükleme yapılacak DB46 İle yükleniyor.
Emprom program lama cihazı ile yapılacak ta bana flash dump yazılım ı lazım...
USB den ses mi almaya çalışıyorsunuz ?Merhabalar, foruma yeni üye oldum doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum lütfen yönlendiriniz.
Fotoğrafını paylaştığım mb97 model anakartılı seg sc7600 tv usb’den DTS ses alamıyorum bir çözümü var mı acaba ? Teşekkürler
Pardon yanlış ifade ettim sanırım. Harici harddisk ile USB bağlantısından Full HD film açıyorum filmin içinde ki DTS sesi vermiyor.USB den ses mi almaya çalışıyorsunuz ?
Ne yazikki yuklenemez android box tavsiye ederizMB90 YouTube açılmıyor ve Netflix kullanmak istiyoruz mümkünse.
Bilgiler;
Peki YouTube sorunu için ne yapabiliriz?Ne yazikki yuklenemez android box tavsiye ederiz
Filmin formatı ile televizyonun kullanım kitapçığındaki ses formatları eşleştir. Destekliyor mu diye kontrol etPardon yanlış ifade ettim sanırım. Harici harddisk ile USB bağlantısından Full HD film açıyorum filmin içinde ki DTS sesi vermiyor.
YouTube bu tip cihazlardan desteğini çekti, vestelde mb97 altında bu işten nasibini almış oldu. Üzgünüm birşey yapamazsınızPeki YouTube sorunu için ne yapabiliriz?
Fabrika ayarlarına döndürdük ama düzelmedi.
Filmin formatı ile televizyonun kullanım kitapçığındaki ses formatları eşleştir. Destekliyor mu diye kontrol et
Ama bildiğim kadarı ile mb97 de DTS desteği dikkatimi çekmedi ama yok diye anımsadım
Android box cihazları bakabilirsiniz. Sonrasında bu televizyon gitse de yeni televizyonda da kullanabilirsiniz.Genelde MKV filmlerim desteklemiyor değil mi ? :( satmaktan başka çarem kalmadı sanırım. Filmin görüntü kalitesini kaybetmeden DTS sesi alacağım bir yol var mı peki bilginiz var mı? Teşekkürler