Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

mesutank' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Anlamadım ne demek istediğinizi.

Ado hocam
Cihaz acilis ekraninda boot ta kaldi 17mb95 v3.3.6h cekirdek yazilim ina ihtiyacim var mumkunmu..

Sn 7113287 300142
Sap kodu(ürun kodu)  10087935
Kart no 23171197

İlk istediğinizde zaten size yazılımı verdim.

YAZILIM yazan yazıya tıklamanız yeterli.

AYRICA

Sizin çekirdek yazılıma değil full yazılıma ihtiyacınız var, çekirdek yazılımlar çökmüş tv leri kurtarmaz.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

Ado' Alıntı:
mesutank' Alıntı:
Ado hocam
Cihaz acilis ekraninda boot ta kaldi 17mb95 v3.3.6h cekirdek yazilim ina ihtiyacim var mumkunmu..

Sn 7113287 300142
Sap kodu(ürun kodu)  10087935
Kart no 23171197

AYRICA

Sizin çekirdek yazılıma değil full yazılıma ihtiyacınız var, çekirdek yazılımlar çökmüş tv leri kurtarmaz.
Üstad daha once yazilim istemedim ama onemli degil nasil cozebilirim.yol gosterirseniz sevinirim ... full yazilim var ise cok iyi olur.simdiden tesekkur ler ilgi ve alakaniz icin...

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

mesutank' Alıntı:
Ado' Alıntı:

AYRICA

Ustad cepten girdigim icin gonderdiginiz yazilim i goremedim kusura bakmayin ugrastirdim sizi.
nasil cozebilirim.yol gosterirseniz sevinirim ... full yazilim var ise cok iyi olur.simdiden tesekkur ler ilgi ve alakaniz icin...

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

mesutank' Alıntı:
mesutank' Alıntı:
Ustad cepten girdigim icin gonderdiginiz yazilim i goremedim kusura bakmayin ugrastirdim sizi.
nasil cozebilirim.yol gosterirseniz sevinirim ... full yazilim var ise cok iyi olur.simdiden tesekkur ler ilgi ve alakaniz icin...

Üstad verdiğiniz yazılım ı attım fakat cihaz hiç açılmıyor standby led i yanmıyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

mesutank' Alıntı:
Ado' Alıntı:

AYRICA

Üstad daha once yazilim istemedim ama onemli degil nasil cozebilirim.yol gosterirseniz sevinirim ... full yazilim var ise cok iyi olur.simdiden tesekkur ler ilgi ve alakaniz icin...

4 Saat önce istediğiniz yazılımı 2 saat önce cevabımda verdim size.

T Çevrimdışı

tamer842

Yeni Üye
16 Şub 2018
22
iyi günler. 4 senelik Vestel 39pf5025 led televizyonum iki saniyede bir ses gidip geliyor. fabrika ayarlarına döndüm ama sorun devam etmekte. sorun ne olabilir. Ayrıca yazılım verebilirmisiniz.

SN:6964358 300130

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

tamer842' Alıntı:
iyi günler. 4 senelik Vestel 39pf5025 led televizyonum iki saniyede bir ses gidip geliyor. fabrika ayarlarına döndüm ama sorun devam etmekte. sorun ne olabilir.

Ürününüzde mb81 anakart mevcut ve bu kart sorunları maalesef yazılım ile pek düzelmemektedir.

Kartta bulunan ses chipi X neden ile overload uyarısı alıp enerji kesiyordur yoksa sistematik kesikliğin başka açıklaması yok gibi :alala:

T Çevrimdışı

tamer842

Yeni Üye
16 Şub 2018
22

Ado' Alıntı:
tamer842' Alıntı:
iyi günler. 4 senelik Vestel 39pf5025 led televizyonum iki saniyede bir ses gidip geliyor. fabrika ayarlarına döndüm ama sorun devam etmekte. sorun ne olabilir.

Ürününüzde mb81 anakart mevcut ve bu kart sorunları maalesef yazılım ile pek düzelmemektedir.

Kartta bulunan ses chipi X neden ile overload uyarısı alıp enerji kesiyordur yoksa sistematik kesikliğin başka açıklaması yok gibi :alala:

3.5mm kulaklık çıkışında ses normal. Dediğiniz gibi enerji kesiyor. Şansımı yazılım atıp denemek istiyorum. Yazılım verebilirmisiniz.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

tamer842' Alıntı:
Ado' Alıntı:

3.5mm kulaklık çıkışında ses normal. Dediğiniz gibi enerji kesiyor. Şansımı yazılım atıp denemek istiyorum. Yazılım verebilirmisiniz.

19.00 dan sonra elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım :ok:

T Çevrimdışı

tamer842

Yeni Üye
16 Şub 2018
22

Ado' Alıntı:
tamer842' Alıntı:

Tamam hocam. Bu arada yazılımı 13. sayfada buldum ama link silinmiş galiba dosya yok.

T Çevrimdışı

tamer842

Yeni Üye
16 Şub 2018
22

Ado' Alıntı:
tamer842' Alıntı:

Hocam arka arkaya mesaj yazıyorum kusuruma bakmayın. dün 17mb81-2 yazılım bulup tv ye yuklemiştim. eski sürüm ve tv sesi çok az çıkmaya başladı. En son sürüm v0.8.1 yazılım yok elimde yardımcı olurmusunuz.

Vestel satellite 39PF5025 39'' led tv
SN: 6964358 300130

M Çevrimdışı

mrian_sma

Yeni Üye
27 Ara 2017
13

Ado' Alıntı:
mrian_sma' Alıntı:
Ok...you're the man ?

Checked please Mrian :ok:

Hello
I gave it another try today with another usb drive and it installed the software :rock:
The tv now works only small problems being netflix missing and the programs recording function(dvr)
Anyway thanks alot

Geri
Üst Alt