R Çevrimdışı

Rassim

Yeni Üye
31 Eki 2019
15
35
TEKNOwest TEKNOWEST, merhaba Vestel 32HB 5000 LED TV m Fisi taktiğin zaman aciliyor kanal geldikten 2 sn sonra kapanıp tekrar açılıyor. Full yazılıp rica ediyorum.

IMG_20191031_132610.jpg

R Çevrimdışı

Rassim

Yeni Üye
31 Eki 2019
15
35
ustam baştan denedim yükleme bitti tv açıldı dil ayarında 2 3 sn sonra tekrar kapandı yeniden açıldı ya ni açılıp kapanma sorunu devam ediyor.
verdiğiiniz linktenMB140 için carbon kurtarma yazılımını denedim ama 2. ciyi deneme ragmen yükleme 10 dk geçmesine rağmen standby ışıgı halen yanıp sönüyor ve bitmiyor.Öneriniz nedir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ustam yüklemeyi 2. defa yaptım oldu yükleme tamalandı açıldı dil ayarlarını ekranı geldi fakat tekrar kapandı ve 2 sn sonra açıldı ayara ok demeye kalmadan kapnıyor.
verdiğiniz linkten MB140 cARBON yazılımını indirdim yüklemeyi 2 defa denedim fakat 10 dk geçmesine rağmen standby ışıgı yanıp sönmeye devam ediyor bitmiyor.Ne yapmalıyım bu durumda.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
ustam baştan denedim yükleme bitti tv açıldı dil ayarında 2 3 sn sonra tekrar kapandı yeniden açıldı ya ni açılıp kapanma sorunu devam ediyor.
verdiğiiniz linktenMB140 için carbon kurtarma yazılımını denedim ama 2. ciyi deneme ragmen yükleme 10 dk geçmesine rağmen standby ışıgı halen yanıp sönüyor ve bitmiyor.Öneriniz nedir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ustam yüklemeyi 2. defa yaptım oldu yükleme tamalandı açıldı dil ayarlarını ekranı geldi fakat tekrar kapandı ve 2 sn sonra açıldı ayara ok demeye kalmadan kapnıyor.
verdiğiniz linkten MB140 cARBON yazılımını indirdim yüklemeyi 2 defa denedim fakat 10 dk geçmesine rağmen standby ışıgı yanıp sönmeye devam ediyor bitmiyor.Ne yapmalıyım bu durumda.
ana kart veya besleme kartı kaynaklı arıza olabilir. yazılımsal sorun değildir

O Çevrimdışı

ozanacar

Yeni Üye
30 Eki 2019
2
37
Hocam merhaba.

VESTEL marka 4K 3D SMART 50UA9200 model televizyonumda Youtube'a giremiyorum. Youtube logosunda takılı kalıyor. Googlede biraz araştırma yaptığımda bunun kronik bir sorun olduğunu öğrendim. Televizyonumu aldığım günden yaklaşık 1 yılı aşkın süre kullanmadım. Bu nedenle yazılımının eski olduğunu düşünüyorum. Müşteri hizmetlerinden yazılım için destek istediğimde bana bunun youtube nin yaptığı versiyon değişikliği nedeniyle şuanda desteği sonlandırdığından kaynaklandığını ve tv de sorun olmadığını söylediler. Yazılım gönderemeyeceklerini istersem servis yönlendireceklerini söylediler. Sizce sorun yazılımsalmıdır? Eğer ki yazılımsal ise yazılım temininde yarımcı olabilirmisiniz? Televizyonumla ilgili gerekli bilgileri foto olarak yüklüyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim..

7f5f2e8d-22ad-4230-962f-e45efe884c00.jpg
8c8a5cc7-fb8b-4ca1-a30a-587d38dd0f60.jpg

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
O Çevrimdışı

ozanacar

Yeni Üye
30 Eki 2019
2
37
https://tavsiyeforumu.com/konu/tv-yazilim-guncelleme.5289/

Kartiniz mb92, maalesef sorun donanimla ilgili,yazilimla youtube sorununu cözmeniz mümkün degil,mb95 de ayni sorunu bende yasamistim.Sorunu yazilim denemeleri sonunda karti bozduktan sonra baska kart takarak cözdüm.

Ayrica hala güncel olan bir panele sahip tv ye yetersiz özellikte bir anakart takip satmak nasil satis politikasidir anlamak mümkün degil..

Bilgi paylaşımınız için tşk ederim. Peki anakartı değiştirmek istersem bu mümkünmü? siz hangi kartla sorunu çözdünüz?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
https://tavsiyeforumu.com/konu/tv-yazilim-guncelleme.5289/

Kartiniz mb92, maalesef sorun donanimla ilgili,yazilimla youtube sorununu cözmeniz mümkün degil,mb95 de ayni sorunu bende yasamistim.Sorunu yazilim denemeleri sonunda karti bozduktan sonra baska kart takarak cözdüm.

Ayrica hala güncel olan bir panele sahip tv ye yetersiz özellikte bir anakart takip satmak nasil satis politikasidir anlamak mümkün degil..
TV 2016 da revizyona uğramıştır ? biraz karışık olmuş, gerçi dahili 4k uydu alıcısı değil de hdmı den 4k destek veriyor

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
anakartı değiştirmek istersem bu mümkünmü?
Evet teorik olarak mümkün ama pratikte bir cok faktör etkili oldugu icin son kullanici olarak bunun cevabini bulmak zor.Ben paneli kirik Tv lerden aldigim parcalarla deneme yaparak uygun karti buldum,benim Tv icin uygun olan kart ayni seriye ait bir Tv ye dahi uygun olmayabilir ki sizin ki baska bir model.Profosyenel bir kisiden bilgi almaniz mümkünse dogru sonuca ulasmaniz hem daha ekonomik olur,hem de kisa sürede sonuc almaniz mümkün olur.

H Çevrimdışı

hsnorc

Yeni Üye
1 Kas 2019
1
34
image92f0b43c9f899e2b.jpg

iyi akşamlar Vestel 42 pf8575 cihazım IP tv kanal açtığım zaman kapanıyor. Güncelleme yapsam bu sorun ortadan kalkarmı birde Netflix yüklenirmi birde bu cihaz için en güncel sürüm nedir

00A1B655-C6B4-41A6-8607-AE5D0CF50777.jpg

Geri
Üst Alt