Teşekkür ederim Hocambirazdan yüklüyorum takip ediniz.
Teşekkür ederim Hocambirazdan yüklüyorum takip ediniz.
selam65ud9400 mb120
Sn:8200 380 900145
Vpaz 20273406.
Abilerim rica etsem full yazılımı gönderirmisiniz
Çok teşekkür ederim Hocam, ilginiz için.selam
full yazılım:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
Hocam benim,mb130 Q menü idi,yanlışlık oldu galibaÇok teşekkür ederim Hocam, ilginiz için.
evet o sizin değil mahmutgecekusu1 e yanıt verdim seninki şu anda yükleniyor %70 olduÇok teşekkür ederim Hocam, ilginiz için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam benim,mb130 Q menü idi,yanlışlık oldu galiba
Sağolun Hocamevet o sizin değil mahmutgecekusu1 e yanıt verdim seninki şu anda yükleniyor %70 oldu
Sağolun Hocam
Eline,emeğine sağlık Hocam.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
yazılım yükleme anlatım;tıklayınızF fikoloji TEKNOWEST abilerimmb 120 kartlı tv me 2.40.6.0 çekirdek yüklemeye çalışıyorum. indirdiğim dosya bin uzantılı bunubellek içine attım ama yükleme başarısız oldu diyor iki farklı bellek denedim . bin uzantılı dosyanın içeriğinide hiç bi program açmadı acaba yazılım dosyasında mı bi bozukluk var yada ben mi yanlış yapıyorum . (bellek formatı fat32 )
Abi dediğim sürümden sonraki tüm core yazılımları denedim hepsi çalıştı bahsettiğim sürüm ve altındakiler yükleme başarısız oldu diyor. Galiba tv nin sorunu teşekkür ederim ilginiz içinyazılım yükleme anlatım;tıklayınız
core yazılım talimatını uygulayınız. dosya bozuk değildir. yazılımlar .bin dosya uzantısına sahiptir.
Anakart mb9x ise maalesef tek çözüm android boxVestel 3D Smart 42PF8575 için son yazılım dosyası nedir? nerede bulabilirim? Servis menü ye nasıl gireceğimi bilmiyorum. Ayarlardan baktığımda yazılım sürümü V.3.3.6o olarak görünüyor. Smart tv olarak cihaz hiçbir işe yaramıyor. Ne olur tek çözüm android box demeyin.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.