Z Çevrimdışı

zgnthx

Yeni Üye
10 Eyl 2019
1
44
Merhaba, Vestel 65UB9100 Tv'mde menü de kablolu ağ bağlantısı gözüküyor ancak Wifi seçeneği yok. İnternette her yerde özelliklerinde Wifi dahil diyor. Emin olamadım Wifi'si var mı yok mu bu Tv'nin? Mevcut yazılım sürümü: V.2.29.6.0, Uygulama sürümü: V.1.4.0.3. Şimdiden teşekkürler

S Çevrimdışı

sdnlgu

Aktif Üye
8 Eyl 2019
64
33
Hımmm,umarım dediğimde haklı çıkmam sevgili sdnlgu ,çünkü ya flashı programlıyacaksın, olmadı servise vereceksin veya iyi bir tamirciye vermen gerekir maalesef ?
burada eklenen başka kurtarma yazılımlarıyla denedim tv ye yükleme yapabildim ancak şimdi ekran ters ve karmaşık renkli bir görüntü var sebebini biliyormusunuz ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
burada eklenen başka kurtarma yazılımlarıyla denedim tv ye yükleme yapabildim ancak şimdi ekran ters ve karmaşık renkli bir görüntü var sebebini biliyormusunuz ?
Ooo,geri döndüğüne sevindim :)
Sorunun cevabı "Evet",yüklediğin yazılımla tv paneli uyumsuz ,bu yüzden oluştu, uygun panel yazılımı bulmalısın, yokoono yokoono etiketledim ,elinde varsa panel yazılmı ,buradan verir mutlaka :ok

S Çevrimdışı

sdnlgu

Aktif Üye
8 Eyl 2019
64
33
Ooo,geri döndüğüne sevindim :)
Sorunun cevabı "Evet",yüklediğin yazılımla tv paneli uyumsuz ,bu yüzden oluştu, uygun panel yazılımı bulmalısın, yokoono yokoono etiketledim ,elinde varsa panel yazılmı ,buradan verir mutlaka :ok
bulabildiğim bir panel yazılımla ters görüntüyü düzelttim ancak tv de renk yok bozuk karmaşık bir renk düzeni var ayrıca yüklediğim yazılımda tkgs kısmı yok sanırım dahili uyduda çalışmıyor bu tv nin gerçek sürümüne nasıl ulaşabilirim bunu bilsem herşeyi düzelticem gibi :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
O zaman tv arkasındaki barkod fotosunu okunaklı çekip yayınla burada ,ellerinde yazılım varsa mutlaka verirler :ok

S Çevrimdışı

sdnlgu

Aktif Üye
8 Eyl 2019
64
33
Anladığım kadarıyla siz forumda etkinsiniz ben biraz acemi kalıyorum ben fotoğrafı paylaşsam siz gerekli etiketlemeleri yapabilirmisiniz ilgili kişilere

IMG_21731a6289bc1bee9318.jpg

C Çevrimdışı

cetinklbz

Yeni Üye
11 Eyl 2019
5
26
Selamun Aleyküm,

Televizyonumda vestel yazısı geliyor açılmıyor ufak kırmızı ışık yanıp sönüyor yazılımla gidere bilirim diye düşündüm bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.:bilmiyom

TV model: SATELLITE 32 HB 5000 32"LED TV

şimdiden teşekkürler..:uzgun

Geri
Üst Alt