Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

@TecnisyeN50,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ustacım teşekkürler cihaz normale bindi şu an test aşamasında...

bir cihazım daha var oda 10089662 23183340 435 40'' buda aynı sorun varsa birde buna yazılım alabilirmiyim teşekkürler

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ustacım teşekkürler cihaz normale bindi şu an test aşamasında...

bir cihazım daha var oda 10089662 23183340 435 40'' buda aynı sorun varsa birde buna yazılım alabilirmiyim teşekkürler

IMG_0871.jpg

IMG_0872.jpg

Son düzenleme:
merhaba tv nin seri numarası 7096936300371 MB96 çekirdek yazılımı yükledim tv açılmıyor. arızayı nasıl giderebiliriz. ful yazılım dosyası talep ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam core yazılım atmadan önce full yazılımı almak istedim. TV'nin profil dosyalarını aldım ancak full yazılımını nasıl USB'ye aktaracağım konusunda fikrim yok, yardımcı olabilir misiniz ?

image1fb4f2c32157b42d.jpg
. Bu seri numaralı tv led degiştirdik tv açılıyor led yanıyor tekrar kapanıyor ısınıncada açılıyor sorunsuz yardımcı ola bilirmisiniz

Hocam core yazılım atmadan önce full yazılımı almak istedim. TV'nin profil dosyalarını aldım ancak full yazılımını nasıl USB'ye aktaracağım konusunda fikrim yok, yardımcı olabilir misiniz ?
full yazılım için core yazılım paylaşınız.

image1fb4f2c32157b42d.jpg
. Bu seri numaralı tv led degiştirdik tv açılıyor led yanıyor tekrar kapanıyor ısınıncada açılıyor sorunsuz yardımcı ola bilirmisiniz[Gizli İçerik]
selam
full yazılım:

güncelleme yazılımı:

yazılım yükleme anlatımı için Tıklayınız
kullanılan ledler orjinal mi ? voltaj farklılığı var mı ?
eski bozulan ledlerin ana karta zarar verme olasılığı var mı ?

hocam dosya zip olarak gözüküyor ama inmesi gereken pkg bu şekilde tv yazılım almıyor

Geri
Üst Alt