TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
T
TecnisyeN50,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ustacım teşekkürler cihaz normale bindi şu an test aşamasında...T TecnisyeN50,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ustacım teşekkürler cihaz normale bindi şu an test aşamasında...
bir cihazım daha var oda 10089662 23183340 435 40'' buda aynı sorun varsa birde buna yazılım alabilirmiyim teşekkürler
C cogito,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
merhaba tv nin seri numarası 7096936300371 MB96 çekirdek yazılımı yükledim tv açılmıyor. arızayı nasıl giderebiliriz. ful yazılım dosyası talep ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam axen ax039ldo12-52 marka tv için yazılım varmıdır
Rezerve
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/Hocam core yazılım atmadan önce full yazılımı almak istedim. TV'nin profil dosyalarını aldım ancak full yazılımını nasıl USB'ye aktaracağım konusunda fikrim yok, yardımcı olabilir misiniz ?
full yazılım için core yazılım paylaşınız.Hocam core yazılım atmadan önce full yazılımı almak istedim. TV'nin profil dosyalarını aldım ancak full yazılımını nasıl USB'ye aktaracağım konusunda fikrim yok, yardımcı olabilir misiniz ?
selam. Bu seri numaralı tv led degiştirdik tv açılıyor led yanıyor tekrar kapanıyor ısınıncada açılıyor sorunsuz yardımcı ola bilirmisiniz[Gizli İçerik]
T TecnisyeN50,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
selam dosya eksik değildir. mb82 lerde tek dosya mevcutHocam dosya eksik iniyor zip olarak veya winrar olarak inmiyor