1. Unzip and see stick the 6 files.Tam yazılımı arıyorum. Teşekkür ederiz. István Jáka Hungary
Şimdiden teşekkürlerAşağıdaki cihaz için güncel bir full yazılım bende istiyorum teşekkürler
güncel yazılımmı istiyorsunuz yoksa full mu anlayamadım ?Herkese merhaba TV açıldıktan kısa süre sonra kapanıp tekrar açılıyor yazılım konusunda yardımcı olabilirmisiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şimdiden teşekkürler
Ben öncelikle full yazılımı istiyorum ama güncel yazılımı da gönderirseniz sevinirimgüncel yazılımmı istiyorsunuz yoksa full mu anlayamadım ?
224t en kritik yazılım versiyonudur, sebepsiz yere çökme veya hata olabilir bu nedenle yazılım tavsiye etmiyoruz.
ama ben denemek istiyorum derseniz yazılımları paylaşırım
Google translateBen öncelikle full yazılımı istiyorum ama güncel yazılımı da gönderirseniz sevinirim
Cihaza bugüne kadar hiç güncelleme yazılımı atılmadı panelin ne olduğu konusunda fikrim yok modeli 50pf7070Google translate
Tv Vestel. Normal: Vestel anakartı, Vestel paneli. Menü, panelin VES_50_XXXX yerine CHIME (50_CMI_LE1) olduğunu okuyor. Yanlış bir güncelleme mi kullandınız? TV'nin paneli nedir?
benden günah gittiBen öncelikle full yazılımı istiyorum ama güncel yazılımı da gönderirseniz sevinirim
Artık ne olursa olsun deneyeceğim denedikten sonra haber veririmbenden günah gitti
full:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
güncelleme:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazılım yükleme anlatımı için Tıklayınız
başta uyardığım gibi 224t yazılımları riskli yazılımdır. paylaşılan yazılımalr orjinal olup sorumluluk size aittir.