Ado,
Selamun Aleyküm paylaşmış olduğunuz link geçerliliğini yitirmiş, tekrar paylaşmanız mümkün mü
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/
konuda paylaştığınız 17MB82 1.37 uyumlu olurmu
mb90 şase bu nedenle yazılım tavsiye etmiyoruz, güncekkene şke değişecek durum da yok, tavsiyemiz andiroid box cihazı almanız. formda andiroid box konusu bolca mevcutBi zahmet bide bana yardımcı olurmusunuz?
Yalnıs yukleyipte cokertmiyeyim.Sıkıntım telden wifi agından youtube baglanamıyorum
selam,Herkese selamlar. Siteyi ve sayfaları uzun zamandır hassasiyet ile takip ediyorum. İlk yorumum bu zamanaymış.
Vestel 39PF5025 MB81 Şaseli TV var. Şuan yazılım olarakta V.0.6.2d yüklü. Var mıdır bunun güncel yazılımı VS.
selam,55ud9300 sn8154802800252 hocm bu serinn ful yazılımı varsa baylaşırsan cok sevinirim bid bu mb130 bvr aktif olomu yardımc olursan duvcı olurum kolaygelsin
Arkadaşlar yazılım konusunda yardımcı olursanız minnettar olurum
Flash diskten izlediğim filmlerde bazılarında ses açmıyor o sebeble güncellemek istedimS scandisk, cihazınızın anakartı mb82 güncellemenin pek bir faydası olmaz sorun yoksa yazılım yüklemek gereksiz
düne kadar sorun yoktu anakarta sıkıntı vardı yeni anakart taktik bugün açmıyor be anladığım kadarıyla anakart orijinal değil tb regal ama takılan anakart seg ilk taktığında tamirci seg yazıyordu ve ekran tersti yazılım falan yükleyeceğim dedi düzelteceğiö şimdi düzeldi ekran açılışta segıkmıypr çalışıyor cihaz ama smart tv yok ve dediğim gibi bazı filmlerde ses çıkmıyor audio desteklenemiyor gibi bir hata veriyorFlash diskten izlediğim filmlerde bazılarında ses açmıyor o sebeble güncellemek istedim