Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖnemliVESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Toshiba 50 inç panel resimler aşağıda cihazda kırmızı yeşil ışık yanıp sönüyor ana kart açılmıyor yazılımsal olabilir mi
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba, ekli fotodaki vestel tvme forumdan bulup 2 adet yazılım denemesi yaptım ama 15-20 dk beklememe rağmen bir ilerleme olmadı yani yv açılmadı. Fotoyu ekliyorum full yazılım mı gerekir acaba yoksa kurtarma yazılımını mı hatalı yükledik nasıl anlayabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Resim biraz bulanıktı tekrar yükledim, şimdi usb bellek i çıkardım yine vestel ekranı geliyor ve kırmızı ışık yanıp sönüyor bir değişiklik olmadı
işte bu yüzden yazılımları yönetim olarak link olarak dağıtmıyoruz.! Basit bir sorun daha da büyüyebileceğini anlamıyorsunuz.
Neyse vereceğim yazılımı dene sonucu yaz.
işte bu yüzden yazılımları yönetim olarak link olarak dağıtmıyoruz.! Basit bir sorun daha da büyüyebileceğini anlamıyorsunuz.
Neyse vereceğim yazılımı dene sonucu yaz
Neyse vereceğim yazılımı dene sonucu yaz.
Merhaba, sizden değil başka sayfadan indirmişim maalesef uyarı yazınızı çok geç okudum yani okuduğumda denemiştim bile gönderdiğiniz dosyayı da denedim şimdi 10 dkdan fazladır bekliyorum ama açılmıyor ekran
Merhaba, sizden değil başka sayfadan indirmişim maalesef uyarı yazınızı çok geç okudum yani okuduğumda denemiştim bile gönderdiğiniz dosyayı da denedim şimdi 10 dkdan fazladır bekliyorum ama açılmıyor ekran
mb140 kartlar yazılımı alma konusunda sorun çıkarır. Rufus programıyla flash belleğinizi Fat32 MBR olarak biçimlendirin verdiğim yazılımı tekrar deneyin olmazsa yine konuşuruz