Emin olmak adına en iyisidir resim çekip yayınlamak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya kusura bakmayın yanlış resim göndermişim
Son düzenleme:
Emin olmak adına en iyisidir resim çekip yayınlamak
Üstat formda anlatıldığı şekilde yazılımı yüklemeye çalıştım ama yükleme başlamıyor. TV usb belleği görüyor ama açılışta yükleme başlamıyor.
bellekler NTFS formatlı ise tv görmez diye biliyorum. FAT32 formatı atıp öyle deneyin.İki
İki flash bellekle denedim olmadı başka bir tane bulup deneyeceğim. Peki içerisinde başka dosyaların da olduğu harici diskle denesem olur mu?
FAT32 olacak şekilde biçimlendirdim ama yine görmedi. Başka flash belleklerle denemeye devam edeceğim.bellekler NTFS formatlı ise tv görmez diye biliyorum. FAT32 formatı atıp öyle deneyin.
selamSlm;
Vestel 50pf7055
sn: 7009193 300106
Full yazılım paylaşırmısınız TŞK.
selam,Herkese Merhabalar,
Öncelikle böyle bir paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim.
Bir çok site gezmeme rağmen yardımcı olacak hiçbir konu bulamamışken foruma rastladım.
Yardımlarınız için Teşekkür ederim.
Selamlar...
Seg 43SC7600 tv için güncel yazılım rica edebilir miyim ?
Seg 43SC7600 için smart özelliğini tam anlamıyla kullanabilir miyim ?
Teşekkür Ederimselam,
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ safasından
17MB97_98_0.45.23.32 yazılımını deneyebilirsin ama çok bir farklılık yok, tv niz mb 97 şase bunun üzerine 98-100-110s-110-120-140-130 gibi şaseler çıkmıştır. planlı eskitme adı altında artık tarihe gömülecek gibi, cihazın smartı artık stabil çalışmıyor, çünkü yetersiz kalıyor. şöyle düşün iphone 4s telefonla iphone 9 bir olmuyor
he nutmadan geçenlerde mb97 için bir yazılım daha geldi onu daha siteye yüklemedim
link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
versiyon: MB97-MB98 Core Update v.45.23.64.zip
core yükleme anlatımı için Tıklayınız
tavsiyemiz android box cihazı almanız, formda bir çok tavsiye mevcut