Çok teşekkür ederim Yardımcı olduğun içinE emremm33,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
selam,merhaba! seg 43SC7600 Güncel yazılımını verebilirmisiniz?
bu yazılımı attıktan sonra tv 100 hz oldu normalde 800hz yazılımdan kaynaklı bir düşüş oldu sanırım bu tv ler yazılımla 800 hz çıkıyor normalde 50 hz bunu nasıl yükseltebiliriz. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. mağaza modunda 100 hz yazıyor önce 800hz yazıyordu full yazılım attıktan sonra böyle oldu bu cihazın hz nasıl yükseltebiliriz görüntüde gölgelenmeler oluyor
selam full yazılım arkasından güncel yazılımı denediniz mi ?bu yazılımı attıktan sonra tv 100 hz oldu normalde 800hz yazılımdan kaynaklı bir düşüş oldu sanırım bu tv ler yazılımla 800 hz çıkıyor normalde 50 hz bunu nasıl yükseltebiliriz. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. mağaza modunda 100 hz yazıyor önce 800hz yazıyordu full yazılım attıktan sonra böyle oldu bu cihazın hz nasıl yükseltebiliriz görüntüde gölgelenmeler oluyor
evet hepsini denedim yine 100hz en son yazılımdan eskiye dönünce yine çöktü full yazılımla tekrar açtım ama yine 100hzselam full yazılım arkasından güncel yazılımı denediniz mi ?
mb 120 şase olarak gördüm eğer mb120 ise şu formdan https://tavsiyeforumu.com/konu/mb120-yeni-yazilim-geldi-mujde.3011/ günceli indirip deneyin
daha önce modlama yaptınız mı ?evet hepsini denedim yine 100hz en son yazılımdan eskiye dönünce yine çöktü full yazılımla tekrar açtım ama yine 100hz
kendi uydu alıcısı başka bir cihaz bağlı değildaha önce modlama yaptınız mı ?
ve 100 hz anladığım kadarı ile farklı uydu alıcısı veya cihazla kontrol ediyorsunuz. cihaz ayarlar ekran ayarlı yapıp hdmi gelişmişe aldınız mı ?
Nerde görüyorsunuz hz si?kendi uydu alıcısı başka bir cihaz bağlı değil
ürünü mağaza moduna aldığınızda açtığınız bütün özelliklerin üst tarafta resimleri geliyor. orda yazıyorNerde görüyorsunuz hz si?
Öncelikle orijinal olarak vestelde parmak sayısı geçmeyecek 100 hz vardır. Gerisi 50 dir. Yazılımla farklı versiyonlar çıkar. Yayına gelince Türkiye'de 50 hz yayın bile yok diye biliyorum , hz olayına takılı kalmanıza gerek yok. Mağaza modu da saçma birşey çoğunun gerçeklik payı yok. Orijinal full yazılım verilmiş. Ayrıca orijinal güncellemeleri denemissiniz. Yani biz buradan başka bişey diyemeyiz. Gerekirse servisten destek alın ama onlarda bişey yapmazlar. Hz olayı daha çok fps ile bağlantılı diyebilirizürünü mağaza moduna aldığınızda açtığınız bütün özelliklerin üst tarafta resimleri geliyor. orda yazıyor