hocam merhaba full yazılım yüklemeyi denedim fakat olmadı cıhazı kapatıp usb taktım kumandadan ok tuşuna basılı tutarak açıyorum led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca oktan parmağımı çekiyorum fakat vestel yazısı gelip standby durumuna geçiyor cihaz ne yapmalıyım yardımcı olabilir misinizM Mahir1234, full yazılın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatımı https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/
@teknofest F fikoloji Ado hocam 2 farklı usb ile denedim aynı sorunu yaşıyorum bi el atar mısınız çok sevinirimhocam merhaba full yazılım yüklemeyi denedim fakat olmadı cıhazı kapatıp usb taktım kumandadan ok tuşuna basılı tutarak açıyorum led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca oktan parmağımı çekiyorum fakat vestel yazısı gelip standby durumuna geçiyor cihaz ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz
Fikoloji hocam yardımın için teşekkür ederim dosyayı deneme şansını anca bulabildim. fakat yükleme yapmadım benim televizyon şu anda V3.26.9.0 sizin verdiğiniz V.3.16.12.0 olabilirmi bundan dolayı yüklemiyor olabilirmi. televizyon prizden çekiliyken OK tuşu işe prizi takıyorum ama olmuyor.selam,
umarım çözülür,
full yazılım linki:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatımı için Tıklayınız
merhaba seri numarasına indirilmiş orjinal yazılımdır. yanlışlık olma şansı yokturFikoloji hocam yardımın için teşekkür ederim dosyayı deneme şansını anca bulabildim. fakat yükleme yapmadım benim televizyon şu anda V3.26.9.0 sizin verdiğiniz V.3.16.12.0 olabilirmi bundan dolayı yüklemiyor olabilirmi. televizyon prizden çekiliyken OK tuşu işe prizi takıyorum ama olmuyor.
selam cihaz seri numarasını paylaşınız arka kısmında barkodda yazıyorHerkese merhabalar, Kullanmış olduğum televizyon vestel 32 PF8070 modelidir. Vestel marka televizyonum sadec vestel logosu ve standby ışığı yanıp sönüyor. garanti süresi bitmiş bu konuda yazılım konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
tamamselam cihaz seri numarasını paylaşınız arka kısmında barkodda yazıyor
merhaba,tamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geçmiş olsun. Panel yapısı kaynaklı olabilir. Ama can sıkıcıdır. Yine değişim talebinde bulunabilirsiniz.sonuçta yasal hakkınız. Öncesinde şunu deneyiniz; https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-vestel-toshiba-telefunken-qui-menu.3079/Selamünaleyküm
Adem bey merhabalar. 43UB8600 model televizyonumu vestel yetkili servis panel temizliği yapaken kırdı ve neticede bana 43 UD8360 model MB130 Anakartlı V5 serisi sıfır televizyon verdiler. Gelen televizyonda bir kanalı bir kaç dakika izledikten sonra youtube veya başka bir kanala geçince önceki seyrettiğim kanalın izi bir kaç dakika soluk bir şekilde kalıyordu servis tekrar geri aldı ve yine değişim kararı ile bu sefer 43UD8350 MB130 Anakartlı V5 serisi getirdiler durum ilk 8360 kadar olmasada yine aynı. Servis aramaya yüzümüz kalmadı.Bu bir sorunmudur. Babama aldığımız 43UD8350 modelde böyle bir sorun yok. Full yazılım yükleyerek düzelme olurmu diye sizinle bu konuyu paylaştım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.Formdaki diğer değerli arkadaşlarında tavsiyelerini beklemekteyim. Görüntüler ve televizyonumun 4725 menü görüntüsü ekte resimlerde. Sitedeki eski yazılımla versiyon düşürdüm sonuç değişmedi. Full yazılım ve son güncel yazılımı paylaşırsanız sevinirim.