TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
öncelikle teşekkürler bu yazılımı daha önce denedim ama halen aynı düzelmedi.
@teraspy,@teknovest, F fikoloji
Öncelikle iyi geceler ilk defa bir foruma üyelik oluşturdum,sizden bir destek istiyorum.
Vestel 42pf7017 , SatcoDX MB70,27.05.2011
Sorun şu internete bağladım lan kablosuyla tivibu smart yazıyor ama versiyon desteklemiyor sanırım,sizin verdiğiniz linklerden yazılım güncelleme yaparsam faydası olur mu ,bu arada youtube dahi açılmamaktadır.
Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
selam bu ürün yurt dışında mı kullanıyorsunuz, yada oradan mı aldınız
Selamlar, bu model icin full yazilim ala bilirmiyim? Qaliba yalnish version yuklenmish. Teshekkurler.
Teşekkürler kısa sürede açıklama yaptınız üstelik...selam,
cihazınız mb70 olması dolası ile güncelleeme yapsanız bile verim alamazsınız, alamayacaksınız.
örnek: sizin tv mb70 bunun üstüne 81-82-90-91-92-95-96-97-98-100-110-110s-120-211-130-300 şase üretilmiştir. yani sizin tv artık nokia 3310 gibi.
yazılım mevcut ama sizin faydınıza olan yüklememniz için vermiyorum.
tavsiyem formda bulunan andrid box tavsiyelerini inceleyip, andiroid box almanız
Selam. Azerbaycan, Baku-da kullaniyoruz.selam bu ürün yurt dışında mı kullanıyorsunuz, yada oradan mı aldınız
gardaş vatana salamlar,Selam. Azerbaycan, Baku-da kullaniyoruz.
çok teşekkür ederim.selam,
umarım çözülür,
full yazılım linki:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatımı için Tıklayınız
Burdanda Sizlere selamlar!gardaş vatana salamlar,
Televizyon ihraç olduğu için bize yazılım verilmiyor. yazılımalrı sadece fabrikada var.
mb211 için farklı yazılımlar mevcut ama tv nin çökmesine neden olabilir veya özelliklerde farklılıklar olabilir.