Z Çevrimdışı

zafer

Yeni Üye
11 Şub 2019
3
48
Z zafer,
bu siteden indirdim ve uyguladım tv algılamadı dosya da hata ön izlemede bir sorun olustu yazısı var altında da indir yazıyor indirdim tv ye takdım usb yi tv nin fisini cekip kumandanın ok tusuna basılı tutup fişi pirize soktum ama hic algılamadı kumanda ile guncelleme yapayım dedim 1505 yaptım bu seferde dosya yok dedi ne yapabilirim
saygılar

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bu siteden indirdim ve uyguladım tv algılamadı dosya da hata ön izlemede bir sorun olustu yazısı var altında da indir yazıyor indirdim tv ye takdım usb yi tv nin fisini cekip kumandanın ok tusuna basılı tutup fişi pirize soktum ama hic algılamadı kumanda ile guncelleme yapayım dedim 1505 yaptım bu seferde dosya yok dedi ne yapabilirim
saygılar
Sevgili zafer,eğer tv çalışıyorsa vede sorun yoksa bence elleme tv yi,bu kartlar(benimde dahil olmak üzere) eski kart,bunlara zaten yeni yazılım yok -çünkü seninde kartının mb90 olduğunu gördüm- farklı bir şey elde edemeyeceksin yazılım yüklemekle,konuya karıştım diye kusuruma bakma sakın ama,bence elleme.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
saygılar
teraspy teraspy gerekli cevapları vemiş, mb9X şaselere yazılım önermiyoruz. aşağıdaki talimatları tamamen uyguladıysan bence zorlama. talimatlarda hatırlatmalar var, farklı usb denenmemli farklı usb girişi varsa o denenmeli vs vs
yükleme anlatımı için Tıklayınız

L Çevrimdışı

logicbomb4

Yeni Üye
12 Şub 2019
6
36
kolay gelsin. vestel 43UD8400 SN: 7951854700062 smart tv özelliğinde sorunlarım var. yüklü versiyon: v.3.10.0.0 yazılım güncellemeyi bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. iyi akşamlar.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
TiRaNTx Çevrimdışı

TiRaNTx

Yeni Üye
11 Şub 2019
47
41
JVC 49vu73t sn: 7938752 700971

Merhabalar Sn Ado hocam ve diğer arkadaşlar. Çekirdek sürüm konusunda zaten bir kaç arkadaş yardımcı olmaya çalıştılar sağolsunlar başlarını ağrıttım. Fakat son sürümü yükledikten sonra vewd içinde hiçbir uygulama oyun açamıyorum. Hız testi hem kablolu hemde kablosuz bağlantıda 0 mbps ile sonuçlanıyor. Hatta hız testi bile yaptığını sanmıyorum. Zira tıkladığımda direk 0 mbps yazısı geliyor. Yani biraz sürmesi gerekli. Aynı zamanda youtube açabiliyorum video izleyebiliyorum. Bu da şunu gösteriyor internet var. Fakat test 0 mbps. Yükseltme öncesinde hız testi 4 ila 16 arasında idi. Vewd e girip hem uygulama hemde oyunları açabiliyordum. Hatta programda internet olmadığında uyarı veriyor. Ama internet bağlı olduğunda sol üst köşede yüklenme açılma işareti oluyor sonra bitiyor ama açılmıyor. İlk geldiği halde ki versiyonu bulamadım (3.47.6.2)) ama farklı versiyonlar denedim olmadı. Fabrika ayarlarına döndüm reset attım yine olmadı. En son yine son çıkan çekirdek yazılımı yükledim.
Ayrıca modemden mi kaynaklanıyor diyerek telefondan wifi paylaşımıyla bağlandım aynı sorun hız testi vs hepsi aynı. Çözemedim işin içinden çıkamadım. Full program konusunda yardımınızı rica ediyorum. Teşekkürler.

IMG_20190213_133136.jpg

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
JVC 49vu73t sn: 7938752 700971

Merhabalar Sn Ado hocam ve diğer arkadaşlar. Çekirdek sürüm konusunda zaten bir kaç arkadaş yardımcı olmaya çalıştılar sağolsunlar başlarını ağrıttım. Fakat son sürümü yükledikten sonra vewd içinde hiçbir uygulama oyun açamıyorum. Hız testi hem kablolu hemde kablosuz bağlantıda 0 mbps ile sonuçlanıyor. Hatta hız testi bile yaptığını sanmıyorum. Zira tıkladığımda direk 0 mbps yazısı geliyor. Yani biraz sürmesi gerekli. Aynı zamanda youtube açabiliyorum video izleyebiliyorum. Bu da şunu gösteriyor internet var. Fakat test 0 mbps. Yükseltme öncesinde hız testi 4 ila 16 arasında idi. Vewd e girip hem uygulama hemde oyunları açabiliyordum. Hatta programda internet olmadığında uyarı veriyor. Ama internet bağlı olduğunda sol üst köşede yüklenme açılma işareti oluyor sonra bitiyor ama açılmıyor. İlk geldiği halde ki versiyonu bulamadım (3.47.6.2)) ama farklı versiyonlar denedim olmadı. Fabrika ayarlarına döndüm reset attım yine olmadı. En son yine son çıkan çekirdek yazılımı yükledim.
Ayrıca modemden mi kaynaklanıyor diyerek telefondan wifi paylaşımıyla bağlandım aynı sorun hız testi vs hepsi aynı. Çözemedim işin içinden çıkamadım. Full program konusunda yardımınızı rica ediyorum. Teşekkürler.

IMG_20190213_133136.jpg
merhaba,
full yazılım:
yükleme anlatımı için Tıklayınız

L Çevrimdışı

logicbomb4

Yeni Üye
12 Şub 2019
6
36
Anladığım kadarı ile mb130 ana kart mevcut. Şöyle teyit et menü 4725 yap çıkan ekranda üste mb130 yazıyorsa
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-3-62-35-yeni-yazilim-26-12-2018.3218/ bu sayfada bulabilirsin
anakartı teyit ettim. dediğiniz gibi mb130. yüklü versiyonu v3.62.35.1 gösteriyor ancak dün çalışan vewd app store ve ss iptv bugün çalışmıyor. gönderdiğiniz indirme linklerinde bendeki yüklü versiyondan daha günceli mevcut mu?

TiRaNTx Çevrimdışı

TiRaNTx

Yeni Üye
11 Şub 2019
47
41
anakartı teyit ettim. dediğiniz gibi mb130. yüklü versiyonu v3.62.35.1 gösteriyor ancak dün çalışan vewd app store ve ss iptv bugün çalışmıyor. gönderdiğiniz indirme linklerinde bendeki yüklü versiyondan daha günceli mevcut mu?
Bendede aynı sorun var hız testi denediniz mi bende 0 mbps gösteriyor modemin yanında bile. Modeme bağlanıyorum internette var ama test sıfır. Vewd ssip ve diğer program ve oyunlar açılmıyor. Full yükleme yaptım düzelmedi.

L Çevrimdışı

logicbomb4

Yeni Üye
12 Şub 2019
6
36
Bendede aynı sorun var hız testi denediniz mi bende 0 mbps gösteriyor modemin yanında bile. Modeme bağlanıyorum internette var ama test sıfır. Vewd ssip ve diğer program ve oyunlar açılmıyor. Full yükleme yaptım düzelmedi.
hız testini denemedim fakat diğer her şey çalışıyor. kablolu bağladım netfix youtube vs hepsi tamam ama vewd ve ssip çalışmıyor. anakart güncellemesi yapıyorum şimdi belki işe yarar. 15 dk oldu güncelleme bitmedi stand by yanıp sönüyor. anlayabilmiş değilim.

güncellemeyi yaptım sorun devam ediyor. vewd açılıyor fakat ssip açılmıyor.

Son düzenleme:
TiRaNTx Çevrimdışı

TiRaNTx

Yeni Üye
11 Şub 2019
47
41
hız testini denemedim fakat diğer her şey çalışıyor. kablolu bağladım netfix youtube vs hepsi tamam ama vewd ve ssip çalışmıyor. anakart güncellemesi yapıyorum şimdi belki işe yarar. 15 dk oldu güncelleme bitmedi stand by yanıp sönüyor. anlayabilmiş değilim.
Aynı sorun gibi hocam bende de aynı şekilde youtube falan izleyebiliyorum vewd içindeki yanlız ssip değil vewd içindeki diğer oyun ve programlarda çalışmıyor. versiyon düşürdüm yükselttim değişmedi fabrika ayarlarına döndüm olmadı full yazılım attım olmadı. Servis çağırdım gelecekler bakalım.

15 dk sürmüyor hocam bende 1-2 dk içinde bitiyor.

Geri
Üst Alt