Düzeltme veya onarma veya önerebileceginiz bir yazılımda olabilir 3 tane aynı sorundan cihaz var elimde.teşklerElimizde ne yazık ki yok.
Görüntü karışık ve ters. Dışarıda olduğum için akşam atabilirim foto. Ancak numaralar oknamayacak.1. What problem does the image have?. You can post an image with SM (MENU 4725).
2. Save the panel profile from the TV and post it here.
Google translate;
1. Görüntüde ne gibi sorun var? SM (MENU 4725) ile bir resim yayınlayabilirsiniz.
2. Panel profilini TV'den kaydedin ve buraya gönderin.
2. Panel profilini TV'den kaydedin ve buraya gönderin.Görüntü karışık ve ters. Dışarıda olduğum için akşam atabilirim foto. Ancak numaralar oknamayacak.
teşekkurler üstad, sayende hallettim. emeğine sağlıkmyedush16 hesabınızı iptal ettim. Tekrarında hesabınızı kapatarım Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
2. Panel profilini TV'den kaydedin ve buraya gönderin.
MB95 kartlar fazla oynamaya gelmez elinizde kalır bilginiz. Çalışıyorsa kesinlikle ellemeyin.Kaynaklarda bulunan numaralar neyi temsil ediyor? Seri numarası benim bu 207930. Hangisini indirmem gerekli veya
Bir de: MB95 yazılımı lazım.
Güncelleme amaçlı değil, aslında MB95 yüklüydü, ben bir yerden iki tane buldum merak edip kurdum. Birincisinde ekran falan ters döndü, renkler gitti. İkincisinde MB95M sürümünü kurdum bunda düzeldi. İlki MB90'mış, ondan tepetaklak olmuş. Lakin mevcutsa orjinal sürümü olan MB95 sürümünü kurmak istiyorum. Televizyon zaten fazlalık, öyle uğraşıyorum kendi çapımda.
Bana bir de bu lazım abi https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/seg-logo-mb91-mb95-mb96.1741/
deneme amaçlı istiyorum bunu.
Düzeltme veya onarma veya önerebileceginiz bir yazılımda olabilir 3 tane aynı sorundan cihaz var elimde.teşkler
bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.![]()
Hocam vestel yazısı açılıp kapanıyor uygun kurtarma yazılımını arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.Selamlar abilerim,
Elimde 22'' Vestel tv var. Logo sonrası görüntü gelmiyor. Kırmızı ışık yanıp sönüyor sonrasında sabit kalıyor.
Yazılım rica edebilir miyim?
![]()
![]()
![]()