H
huseyinergen
Yeni Üye
- 8 Tem 2023
- 13
- 70
yazılımı indiremiyorum yardımcı olabilirmisiniz?mb140 serisi cihazımız için yazılım ihtiyacımız var. modeli 40FB5050
teşekkürler
yazılımı indiremiyorum yardımcı olabilirmisiniz?mb140 serisi cihazımız için yazılım ihtiyacımız var. modeli 40FB5050
teşekkürler
tv orjinal anakart modeli neydi.?
ustalarım kolay gelsin auo panelli bu tv ye 17mb230 260319r2 kartı taktım görüntü de ortadan çizgi var ekranda her hangi birşey yok panel yazılımı varsa rica etsem
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.merhaba vetel mb97 youtube hatası alıyorum
İstediğin kadarVestel MB130 v5 versiyon yazılımına ihtiyacım var.
inmez ustadım inmez ilk mesajı size zahmet bir okuyun.yazılımı indiremiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
yazılım bildirim olarak gönderildi..merhabalar...
MB230 - QuiVestel V0.51.50.0 yazılına ihtiyacım var...
mb140 kurtarma yazılımını bildirim olarak gönderdim.merhaba iyi günler
yazılımı çöktü yardımcı olabilirmisiniz?
güncel yazılımı bildirim çanına yolladım.Merhaba. TV smart uygulamasında uygulama eksikleri var. Daha önce yine bir akrabamın vestel tv'sinde sizin yardımınızla yazılım yüklemesi yaptım. Olmayan bir kaç uygulama (netflix vb.) güncelleme sonrası geldi. Bu sebeple mümkünse daha güncel bir yazılım istiyorum. Bir de tv de kablosuz bağlantı yapmak istediğimde görmüyor ve bir üst menüye atıyor. Güncelleme ile düzeleceğini düşünüyorum. Teşekkür ederim.
tv orjinal anakart modeli neydi.?
orjinal kartı bu artı bu çevirici ticonu da kullandım