Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,944
seri no net değil yeniden atarmısınız.Kolay gelsin. Tv de Finlux yazısı gelip kapanıyor. Herhangi bir donanım degişikliği yapılmamıştır. Yazılım talep ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.
![]()
seri no net değil yeniden atarmısınız.Kolay gelsin. Tv de Finlux yazısı gelip kapanıyor. Herhangi bir donanım degişikliği yapılmamıştır. Yazılım talep ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.
![]()
cihazda panel mi, kart mı değişti.?Herkese iyi forumlar ustalarım.
Cihazın ekranı ters, VESTEL (17mb140) logosu düz geliyor ama sonrasında ekran ters. Panel yazılımı elinde olan yardımcı olabilir mi?
Marka: VESTEL
Model: SMART 40FD300 40"
SN: 7995440 800637
PNL: 23415320
VPAZ: 20273859
full yazılım verildi. yükledikten sonra sonucu yazın.çok teşekkür ederim ama cihaz açılmadı maalesef
talimatları aynı şekilde yaptım.
ışık hızlı yanıp sönmeye başlıyor sonunda tamamen sönüyor ve ekranda görüntü yok
full yazılım ile çözebilir miyim, cihazım orjinal yazılımlı daha önce benzeri olmuştu bu şekilde çözmüştüm bu sefer olmadı
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Sayın ustam bana bu tvnin yazılımı gerekli tv vestel logosunda takılıyor kapanıyor
![]()
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Selamün aleyküm
televizyonumun bütün donanımları orjinaldir ana kart değişmedi
yaşadığım sorun şu televizyonu fişe takınca veya kumandadan başlatmaya çalışınca vestel yazısı birkaç saniyeliğine görünüyor ve daha sonrasında ekran öyle takılıyor ve bu sırada STBY ışığı aralıklarla yanıp sönüyor. bazen de televizyondaki ışıkların tümü kapanıyor(arka aydınlatmalar, STBY ışığı). yazılımsal bi sorun olduğunu düşünüyorum, televizyonun ekranını göremediğim için bi güncelleme de yapamadım.
![]()
![]()
teşekkür ederim. iyi çalışmalarH huseyin3958, kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.
ustam malesef yazılım yemiyor- bildirim ışığı hızlıca yanıp söndü bir süre. şuan ışık yanmıyor. televizyonun backlight ı açık öyle kaldıMB82 full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
vestel logosu geliyordu yazılımdan önce o da gitti. uydu 17mb82s. bana verdiğiniz 17mb82. bundan dolayı olabilirmi yoksa önemsiz bir detayamı takıldım.ilgin için ayrıca çok teşekkür ederim.ustam malesef yazılım yemiyor- bildirim ışığı hızlıca yanıp söndü bir süre. şuan ışık yanmıyor. televizyonun backlight ı açık öyle kaldı
Tekrar merhaba,resmini ekledigim yazılım arızalı televizyon için diyor full yazılım benim sorunumu çözmezmi olursa eğer yardımcı olabilirmisiniz?Usta elinde size uygun yazılım olmadığı için diğer ustalardan cevap bekleyin demiş.
yazılımın yüklenme tarihine bakarsanız sizinle atıştığımız gün yazılımı sunucu yükledim.Tekrar merhaba,resmini ekledigim yazılım arızalı televizyon için diyor full yazılım benim sorunumu çözmezmi olursa eğer yardımcı olabilirmisiniz?
![]()
![]()
Servisten yardım isteseydim bu forumda işim olmazdı değilmi sota bey,acil yazmamın sebebi belki dikkate alan biri olur diye yazdım, çünkü defalarca yazdım kimseden dönüş olmadı.
Full yazılım konusunda yardımcı olabilirmisiniz