neyi neyle değiştiniz tam anlaşılmıyor.?17MB211 KART DEĞİŞTİM AMA PANEL TERS PANEL KODUZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ACİL YAZILIM LÜTFEN
GÜNCELLEME YAZILIMI İSTEMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLERmb 96 torhlum için youtube yazılım var mı acaba şimdiden teşekkürler
İlk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın sorun devam ederse besleme kartı kontrol edilmelidir.Merhabalar,
TV donanımı orijinal, ana kart ve panel değişmedi.
TV deki problem bir kaç saat kapalı kaldıktan sonra açılmıyor, prizinden güç kablosunu çıkartıp tekrar taktığımızda açılıyor.
Yazılımla alakalı olabileceğini düşünüp full yazılım talep etmek istedim. Ana kart ile alakalıysa da bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi forumlar
2022 Yılının üyesi ve 1 Mesajı var yazılım konularının ilk mesajını da okumamış okumayı bırak yazı yazma bölümünün hemen üstünde de yapması gerekenler yazdığı halde tv hakkında istenilen bilgileri yazmıyor. Eksik bilgi, net olmayan tv arka kapak etiket resmi, net olmayan servis menü resmi, net olmayan ana kart resmi varsa ilgilenmiyorum.neyi neyle değiştiniz tam anlaşılmıyor.?
eski kart ve yeni kart model kodu nedir aynı modelse tv arkasındaki seriyi atın.
17mb211 2hdmı kart ile 3 hdmli kart değşitim ama görıntu gamalı ve tersneyi neyle değiştiniz tam anlaşılmıyor.?
eski kart ve yeni kart model kodu nedir aynı modelse tv arkasındaki seriyi atın.
Panel profile:17mb211 2hdmı kart ile 3 hdmli kart değşitim ama görıntu gamalı ve ters
1= Televizyonu çalıştırınarıza var youtbe açmıyo
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor okuyup uygulayın sonucu yazın.Merhaba, televizyonum açılmıyor (kırmızı standby yanıp sönüyor) full yazılım talep edebilir miyim. teşekkür ederim.