kurtarma yazılımı verildi bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Yükleniyor…
resim.tavsiyeforumu.com
ustalarım vestel yazıyor gerisi yok. kurtarma yazılımı lazım. şimdiden teşekkür ederim.
android tv güncelleme ota olarak gelmekte.Merhaba, aşağıdaki televizyon için daha güncel bir yazılım mevcut mudur? Güncelleştirme kontrol ettiğimde bir şey gözükmüyor. 2022 tarihli güncelleme var sanırsam halen. Cevabınızı bekliyor olacağım.
cihazdaki sorun nedir tüm parçaları orjinal mi.?Selam kolay gelsin ustalar hı level full yazılım lazım yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
full yazılım bildirim olarak gönderildi.vestel 42pf7175 televizyonum arızaya geçti, televizyonda tamir yada yazılımsal müdahale olmadan çalışırken birden bu şekilde arıza vermeye başladı
. vestel yazısı silik şekilde gelip kapanıyor. etiket resmi ektedir. bir umut yazılımla kurtarılabilir diye düşünüyorum yardımcı olacak birileri çıkarsa.
Sayın teraspyDosya hazır, sadece zipten çıkartııp klasör ile yüklenecek (usb bellekte sadece yolladığım klasör olacak)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Nasıl yüklenir:
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
sizin yüklediğiniz dosyayla, teraspy yüklediği dosyayı karşılaştırdım.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sayın teraspy
1 haftadır mb 140 anakartlı vestel tv deki ters görüntü konusunun çözümü için yardımcı olmak adına yazdıklarınıza teşekkür ederim.
Ancak benden istediğiniz dosyayı tekrar bana aynen göndermişsiniz.Ben o dosyayı pc klasörü içinden tv ye 4725 ile zaten yüklemiş ama netice alamamıştım.
Halbuki panel dosyasının 18.satırındaki değişikliğini kendinizin yaptığını söyleyip " gönder bakalım" dediniz.
Keşke nick yanındaki rakama baksaydınız.Ben 75 yaşında ve sadece hobi için elektronik ve pc ile uğraşan bir arkadaşınızım.Sizde bana yakın yaşta ve deneyimli birisiniz.
Biraz itinalı davranmanızı isterdim.Emeğe ve bilgiye saygım sonsuz.
Sizden çözüm bekliyorum.
Saygılarımla
Doğrusu bu tepkiyi hak etmedim diye düşünüyorum ,evet panel işini bulup web ortamında yayınladım ve yapabilenlerin yapmasını sağladım, bir amatör olarak mutlaka kendi web siteme de denk gelmişindir,ama yine de web sitemdeki konunun anlatım linkini vereyim,belki faydası olur*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sayın teraspy
1 haftadır mb 140 anakartlı vestel tv deki ters görüntü konusunun çözümü için yardımcı olmak adına yazdıklarınıza teşekkür ederim.
Ancak benden istediğiniz dosyayı tekrar bana aynen göndermişsiniz.Ben o dosyayı pc klasörü içinden tv ye 4725 ile zaten yüklemiş ama netice alamamıştım.
Halbuki panel dosyasının 18.satırındaki değişikliğini kendinizin yaptığını söyleyip " gönder bakalım" dediniz.
Keşke nick yanındaki rakama baksaydınız.Ben 75 yaşında ve sadece hobi için elektronik ve pc ile uğraşan bir arkadaşınızım.Sizde bana yakın yaşta ve deneyimli birisiniz.
Biraz itinalı davranmanızı isterdim.Emeğe ve bilgiye saygım sonsuz.
Sizden çözüm bekliyorum.
Saygılarımla
İlginize teşekkür ederim.Doğrusu bu tepkiyi hak etmedim diye düşünüyorum ,evet panel işini bulup web ortamında yayınladım ve yapabilenlerin yapmasını sağladım, bir amatör olarak mutlaka kendi web siteme de denk gelmişindir,ama yine de web sitemdeki konunun anlatım linkini vereyim,belki faydası olur
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yolladığım dosya ile sendeki orjinal dosyayı karşılaştırsaydın mutlaka farkı görebilirdin, keşke itham etmeden önce bu yapılsa idi , ama ben kendi adıma karşılaştırıp bir de foto aldım
Aslında keşke böyle cevaplamayıp "kardeşim dosyayı yükledim olmadı" deseydin ,ki kesin olur bana göre ,fişi çek 10'a kadar say tekrar tak diyeceğim de dosyayı nasıl yüklediğini bile bilmiyorum,web sitemde açıkça anlattım nasıl yüklenir diyerek, hatta not1 not2 olarak, o işlemleri yap fişi çek tak tv aç
Bu arada çok üzüldüğümü de belirteyim ,aynı problemi başka bir forumda da yaşadım ,sen yine kibar yazmışsın, oradaki kişi, sanki işi yapan ben mişim gibi yazmıştı ve o zamandan sonra da forumlara hiç girmemiştim taaa ki cep telefonuma yazılım arayana kadar.Neyse sustum
Sevgilerim ile
Ne zaman sorduğunu bilmiyorum ben genelde foruma gece giriyorum,hatta bunu sana bizim sevgili tobacco da yazmıştı "teraspy abim gece girer" diye,bu güne kadar yüzlerce kişinin tv sini sabaha kadar kalsam da mutlaka geri getirtmişimdir,işlemi yapanlar da tabii ki yazılımcı değillerdi Ancak problemi yaşayan ve soran kişi ben olsaydım bana verilen dosyayı karşılaştırırdım mutlaka ,bu arada ne yaptığımı nasıl yaptığımı asla saklamadım yaptıklarımı da 3 dilde anlattım web sitemde ( burada değil) ,zaten saklasaydım kendime saklar bundan da para kazanırdım arkadaşlarımın dediği gibiİlginize teşekkür ederim.
İKi dosya arasındaki farkı hangi satırda yaptığınızı sormuştum.Keşke bu farkları o zaman yazsa idiniz bu sitemi yazmazdım.Zira 18.satır paylaşımı benim deyince ben de oraya odaklanmıştım.O zaman o paylaşıma da update gerekir diye düşünüyorum.
Ama siz şöyle haklısınız sadece problemin düzelmesi profosyenel kişiler için yeterli olabilir.Ama benim yazılımcı olduğumu bilemediğinizden iki yazılım arasındaki farka önem verdiğimi bilemezdiniz.
Sizi asla kırmak istemedim.Siz yine forumlarda kalın.
Selamlar
Kolaylıklar diliyorum.starboss abi teraspy abi gece girer ama sana link vereyim ...
17mb181tv ves385wndp-2d-n01 kart değişikliği sonucuFull Yazılım link
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.