Doğrusu bu tepkiyi hak etmedim diye düşünüyorum ,evet panel işini bulup web ortamında yayınladım ve yapabilenlerin yapmasını sağladım, bir amatör olarak mutlaka kendi web siteme de denk gelmişindir,ama yine de web sitemdeki konunun anlatım linkini vereyim,belki faydası olur
Yolladığım dosya ile sendeki orjinal dosyayı karşılaştırsaydın mutlaka farkı görebilirdin, keşke itham etmeden önce bu yapılsa idi , ama ben kendi adıma karşılaştırıp bir de foto aldım
Aslında keşke böyle cevaplamayıp "kardeşim dosyayı yükledim olmadı" deseydin ,ki kesin olur bana göre ,fişi çek 10'a kadar say tekrar tak diyeceğim de dosyayı nasıl yüklediğini bile bilmiyorum,web sitemde açıkça anlattım nasıl yüklenir diyerek, hatta not1 not2 olarak, o işlemleri yap fişi çek tak tv aç

Bu arada çok üzüldüğümü de belirteyim ,aynı problemi başka bir forumda da yaşadım ,sen yine kibar yazmışsın, oradaki kişi, sanki işi yapan ben mişim gibi yazmıştı ve o zamandan sonra da forumlara hiç girmemiştim taaa ki cep telefonuma yazılım arayana kadar.Neyse sustum

Sevgilerim ile