V0 yerine V1'i yüklemek istiyorumTv deki sorun nedir?
V0 yerine V1'i yüklemek istiyorumTv deki sorun nedir?
starboss abi
Ilgine Çok teşekkür ederim Evet bu notbet yazılımı ile satır numaralarını gördüm ancak Ben baştan itibaren ilk beş satırı 1.satırdır diye bunların hepsini denedim.ama görüntü hala tersstarboss abiteraspy abi gece girer ama sana link vereyim ordan notpad++ indirip kur satırlar orda görülür sendeki notpad ile görünmez, gece teraspy abi girincede beni onaylar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
S starboss resimde satırnumaralarını görüyosun notped++ yükleyince böyle görceksin
![]()
Bana panel dosyasını yolla bakayım derken foto olarak değil ,dosyanın kendisini yolla anlamında yazmıştım ,rar olarak sıkıştırıp aşağıdaki siteye yükle ve linki bana verirsen bakarımIlgine Çok teşekkür ederim Evet bu notbet yazılımı ile satır numaralarını gördüm ancak Ben baştan itibaren ilk beş satırı 1.satırdır diye bunların hepsini denedim.ama görüntü hala ters
Bana panel dosyasını yolla bakayım derken foto olarak değil ,dosyanın kendisini yolla anlamında yazmıştım ,rar olarak sıkıştırıp aşağıdaki siteye yükle ve linki bana verirsen bakarım
Rar dosyası gönderildi.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dosya hazır, sadece zipten çıkartııp klasör ile yüklenecek (usb bellekte sadece yolladığım klasör olacak)
Sevgili hocamDosya hazır, sadece zipten çıkartııp klasör ile yüklenecek (usb bellekte sadece yolladığım klasör olacak)
Nasıl yüklenir:
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Görsellik dahil değişen hiç bir şey yokV0 yerine V1'i yüklemek istiyorum
Logo silik bir şekilde geliyorsa led veya besleme devresi arızası vardır.vestel 42pf7175 televizyonum arızaya geçti, televizyonda tamir yada yazılımsal müdahale olmadan çalışırken birden bu şekilde arıza vermeye başladı
![]()
. vestel yazısı silik şekilde gelip kapanıyor. etiket resmi ektedir. bir umut yazılımla kurtarılabilir diye düşünüyorum yardımcı olacak birileri çıkarsa.
Tv FINLUX değil mi?Merhabalar 2 gündür forumda yazılım güncelleme modlama gibi çoğu şey hakkında bilgi aldım yazılımım güncel ama boot logoyu bir türlü değiştiremedim bi logo buldum konunun birisinde ama indirmeye çalışınca yazılım dosyasını indirme talep etmediniz diyor
![]()
Elinizde evrak olması şart değil etiket resmini eklediğiniz tv sizin ise garantisi var. DeğerlendirinBy_Trol merhaba, Tv garantisi yok ne yazık ki. Birde evimde internet yok iş yerimde indirip götüreceğim yazılımı, o yüzden görür görmez yardımcı olursanız çok sevinirim. en azında mesai bitmeden halletmiş olurum.
Aradım müşteri hizmetlerini seri numarasını istedi söyledim, sistemde kaydı olmadığını ve kurulumu servisin değil bizim yaptığımızı bu sebeple garantisi olmadığını söyledi. Bu arada evet seri numarası benim, siz nasıl garantisi olduğunu anladınız? Bu arada tv yeni bir iş yeri devraldık orada vardı, yani fatura o yüzden yok, kurulumu da eski sahipleri yapmış olabilirElinizde evrak olması şart değil etiket resmini eklediğiniz tv sizin ise garantisi var. Değerlendirin