Değerli Arkadaşlarım;
Günümüz koşullarında artık hepimizin bildiği üzere Dijital yaşamın kaçınılmazı ve temeli YAZILIM konusudur.
Yine bilindiği üzere FULL yazılımlar ürünümüzün yapı taşıdır.
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan
VESTEL
REGAL
SEG
FİNLUX
HI LEVEL
TVİSİON
TELEFUNKEN
HİTACHİ
ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağım.
FULL yazılımlardaki sorun, boyutun büyük ve paylaşımın zaman alıyor olmasıdır bu nedenle sizlerden tek ricam, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir.
Bu Doğrultuda talepleriniz esnasında öncelikle TV seri numarası, sonrasında da yaşadığınız hangi soruna istinaden yazılım talep ettiğinizi yazmanızı rica ediyorum.
Yazılımları elimden geldiğince kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağım.
Konu zaman içerisinde revize edilecektir.
ok basılı tutunca full yazılım almıyor ışık arada yanıp sönüyor yardımcı olurmusunuz tv açılmıyor ışık yanmıyor besleme normal bazen açılıyorW waxman, full yazılım
[Gizli içerik]
17mb95mok basılı tutunca full yazılım almıyor ışık arada yanıp sönüyor yardımcı olurmusunuz tv açılmıyor ışık yanmıyor besleme normal bazen açılıyor
hocam selamlar iyi akşamlarFull yazılımlarda herzaman seri numarasına göre paylaşım yapıyorum. Eğer bi sorun varsa seri no paylaşırsanız onunda yazılımını eklerim
merhaba vestel 9060kullanıcısıyım youtub kullanılmadığınndan 2.2.3 yazılımını yükseltmek istedim. siteden indirdiğim cekirdek yazılımı adımları takip ederek indirip filaşa yükledim fat32 olarak. tv usp (iki giriş var bir yada iki yazmıyor. ilk üst bağlantıya taktım). ve menü 1505 dedim evet seçeneğini tıkladım ekran kapandıktan sonra ışık bir süre yanmadı daha sonra normal bir şekilde yanıp söndü fakat yarım saat beklememe ramen açılmadı. sonra ikinci yöntemi denedim. fişi çektim ok tuşuna basıp fişi taktım ama hiç bir tepki yok. tv açılmıyor ne yapmalıyım.
7013631300304
selamhocam selamlar iyi akşamlar
nexon tipi televizyonum var televizyonun arkasındaki etiket ekte çekirdek yazılım güncelemesi yapmak istiyorum netfilix izlemek için
yardımcı olursanız sevinirim .
kolay gelsin