M
Çevrimdışı
myphysically
Yeni Üye
- 16 Tem 2020
- 13
- 28
Merhaba. Aynı cihaz aynı problemle karşı karşıyayız. Yardımcı olabilir misiniz acaba ?kurtarma yazılımı verdim bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.
Merhaba. Aynı cihaz aynı problemle karşı karşıyayız. Yardımcı olabilir misiniz acaba ?kurtarma yazılımı verdim bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.
Besleme kartı yıpranmış tv yazılımı da almayacaktır servisten veya bir elektronikçiden destek alınİyi günler.
Toshiba LCD Colour TV Model No’su 49LL2A63DT olan televizyonum birden siyah ekrana düştü. Tekrar açtığımda (fişi taktığımda) güç göstergesi kırmızı yanıyor. Kumandadan aç tuşuna bastığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor ama açılmıyor. Siyah ekran da kalıyor. Ses de yok. Burası il dışında biryer. Merkez de işinin ehli tamirci bulacağımı da zannetmiyorum. Ustalarımızın tavsiyelerini bekliyorum.
Ana kart değişmedi. Televizyona hiçbir işlem yapılmadı. Çektiğim fotoğraflar ektedir.
İlginize şimdiden teşekkür ediyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
1= orginal
2=hayir
3=hayir
4=finlux yazisi geliyor gidiyor.. bootloop gibi bisey.. hic bisey yapamiyorum..
Filmini cektim:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kurtarma yazılımı verildi.VESTEL SATELLITE 40FB5050 40" LED TV VES395UNDC-2D-N12 televizyon sadece ekrana Vestel yazısı gelip kapanıyor. Televizyonum açılmadığı için cihaza dair net bilgi göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
![]()
nerede hocam acabakurtarma yazılımı verildi.
yazılımları BİLDİRİM olarak gönderiyoruz.nerede hocam acaba