Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,924
servis menüsünden menü4725 fabrika ayarlarına alabilirsin.peki bir hard reset yöntemi falan yokmudur. komple boşaltıp tekrar ön yükleme denesek.
servis menüsünden menü4725 fabrika ayarlarına alabilirsin.peki bir hard reset yöntemi falan yokmudur. komple boşaltıp tekrar ön yükleme denesek.
Evet fabrika ayarlarına getirdim düzeliyor ama 10-15 gün sonra yine ağırlaşıyor kumandadan tuşa basınca kanal geçişi veya ses değişimi uzun sürüyor.Tv sıfırlayıp yeniden kurulum yaptınız mı.?
cihaz açılıp kapanıyor çalışmıyor. Açılmadan yapmanın bir yöntemi varmıdır ?servis menüsünden menü4725 fabrika ayarlarına alabilirsin.
üstadım cihazınız yazılımı almıyor sizin yapabileceğiniz birşey yok. Benzer olay PC bios başıma geldi ne yaptıysa yazdıramadım yeni bios çipi alıp taktım ve ona yazdırdım.cihaz açılıp kapanıyor çalışmıyor. Açılmadan yapmanın bir yöntemi varmıdır ?
Merhaba. Aynı cihaz aynı problemle karşı karşıyayız. Yardımcı olabilir misiniz acaba ?kurtarma yazılımı verdim bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin.
Besleme kartı yıpranmış tv yazılımı da almayacaktır servisten veya bir elektronikçiden destek alınİyi günler.
Toshiba LCD Colour TV Model No’su 49LL2A63DT olan televizyonum birden siyah ekrana düştü. Tekrar açtığımda (fişi taktığımda) güç göstergesi kırmızı yanıyor. Kumandadan aç tuşuna bastığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor ama açılmıyor. Siyah ekran da kalıyor. Ses de yok. Burası il dışında biryer. Merkez de işinin ehli tamirci bulacağımı da zannetmiyorum. Ustalarımızın tavsiyelerini bekliyorum.
Ana kart değişmedi. Televizyona hiçbir işlem yapılmadı. Çektiğim fotoğraflar ektedir.
İlginize şimdiden teşekkür ediyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
1= orginal
2=hayir
3=hayir
4=finlux yazisi geliyor gidiyor.. bootloop gibi bisey.. hic bisey yapamiyorum..
Filmini cektim:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kurtarma yazılımı verildi.VESTEL SATELLITE 40FB5050 40" LED TV VES395UNDC-2D-N12 televizyon sadece ekrana Vestel yazısı gelip kapanıyor. Televizyonum açılmadığı için cihaza dair net bilgi göremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
![]()
![]()