Hayır herhangi bir darbe almadı. Ekran net bi şekilde gelip gidiyor. Olmazsa yeni tv alıcam öncesinde yazılımı denemek istiyorum.Tv'nizde donanımsal sorun var yazılım sorununu çöz
Hayır herhangi bir darbe almadı. Ekran net bi şekilde gelip gidiyor. Olmazsa yeni tv alıcam öncesinde yazılımı denemek istiyorum.Tv'nizde donanımsal sorun var yazılım sorununu çöz
kendinizi boşa yoruyorsunuz. ya besleme yada ledler sorunlu fakat yazılımı verdim.Hayır herhangi bir darbe almadı. Ekran net bi şekilde gelip gidiyor. Olmazsa yeni tv alıcam öncesinde yazılımı denemek istiyorum.
kurtarma yazılımı verildi.Merhabalar;
Seg Marka 24SEH5520 model , 7851445 701058 seri ve 2339879 panel numaralı tv'm için kurtama yazılımı sunabilir miniz? SEG logosu ekrana bir iki defa gelip ir gostergesi yanıp yanıp sönüyor ve tv kapanıyor. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
üstat önce kendinize düzgün nick seçip üye panelinde değiştirin.mb82s nasıl boot logo değiştirebilirim?
Tamamdır hocamüstat önce kendinize düzgün nick seçip üye panelinde değiştirin.
Teşekkür ederim desteğiniz için. Deneyip sonucu sizinle paylaşacağım.kurtarma yazılımı verildi.
hangi markaya çevireceksiniz.mb82s nasıl boot logo değiştirebilirim?
Hocam sadece merak etmiştim vestel dışında istediğim logoyu koyabilirmiyim? Değiştirmeyi öğrensem yeterli benim içinhangi markaya çevireceksiniz.
Edit.......Hocam sadece merak etmiştim vestel dışında istediğim logoyu koyabilirmiyim? Değiştirmeyi öğrensem yeterli benim için
peki bir hard reset yöntemi falan yokmudur. komple boşaltıp tekrar ön yükleme denesek.Verdiğim yazılım olmuyorsa kartta problem vardır.
servis menüsünden menü4725 fabrika ayarlarına alabilirsin.peki bir hard reset yöntemi falan yokmudur. komple boşaltıp tekrar ön yükleme denesek.