E
egeteknikelektronik
Yeni Üye
- 15 Ağu 2022
- 32
- 41
kart değiştirilmedi.cihazdaki sorun nedir.? Kart değişimi yapıldı mı.?
kart değiştirilmedi.cihazdaki sorun nedir.? Kart değişimi yapıldı mı.?
Hocam Merhaba,Merhaba hoş geldiniz. Size kurtarma yazılımı verdim sağ üstteki bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsin indirme linki ve kurulum talimatları aynı yerde.
Denedim ve sorunsuz bir şekilde kurulum gerçekleşti, çok teşekkür ediyorum.Hocam Merhaba,
Hoşbulduk indirdim yazılımı teşekkür ediyorum, deneyip size olumlu ya da olumsuz dönüş yapacağım. İyi günler dilerim.
full yazılım verildi.kart değiştirilmedi.
full yazılım verildi.İyi akşamlar sayın ustalarım
NEXON 39'' 39226 model uydusuz led tv'nin aşağıda belittiğim arızası nedeniyle FULL yazılımına
ihtiyaç duyulmaktadır.Yardımlarınız için şididen teşekkür ederim.
1.cihaz normal açılmakta ve çalışmakta ancak,aydınlık kontras arka led ışık ve renk ayarları çok yüksek.
kullanıcı tarafından yapılan ayarlar her acılışta tekrar bozulmaktadır
2.Cihaza HDMI den bağlı uydu alıcısını otomatik algılamamakta,cihaz her seferinde SCART kaynağını
seçmekte,uydu için kaynak ayarından her açılışta ayar yapmak zorunda lkalınmaktadır
Power board .17IPS29
Main board 17MB82-2 (10087477 - 23142995)
Panel. VES390UNDA-01 (23154497) Kapak etiketi ve panel etiket resimleride eklidir.
SN.7067836 300013
10087477 VPAZ.20228611
Not.Resiml yüklemede sorun olmuştur.
![]()
sana verdiğim yazılımları arşivle.yazılımı aldı fakat panel ters oldu
Çok teşekkürler üstat oldu tv şimdi çalışan bir karttan panel yedek aldım sonra attım düzeldi
full yazılım verildi.Dosyayı indirdim, belirtilen şekilde de TV'ye bağladım, işlemleri yaptım. Fakat bir değişme olmadı. Kırmızı ışık normal hızda yanıp sönmeye devam ediyor.
cihazdaki sorunu da yazsaydınız hemen yardımcı olurduk.![]()
![]()
![]()
Yazılım için yardımcı olabilir misin ?
full yazılım verildi.kolay gelsin. yazılar yanık ve ters görüntü var. full yazılım veya sadece panel yazılımı için yardımcı olurmunusuz. anakrt mb211
![]()
Full yazılımı da denedim, yine aynı.full yazılım verildi.
full yazılım verildi.
Panel profile:Sayın sota ustam verdiğiniz yazılım ile arıza düzeldi ancak resimler ters.full yazılım yüklemeden önce servis menüden panel yazılımını F.bellek ile alıp kaydetmiştim,onu yüklesem olurmu?veya başka öneriniz nedir.Tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar
Evet olur.Sayın sota ustam verdiğiniz yazılım ile arıza düzeldi ancak resimler ters.full yazılım yüklemeden önce servis menüden panel yazılımını F.bellek ile alıp kaydetmiştim,onu yüklesem olurmu?veya başka öneriniz nedir.Tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar