sayın By_Trol regal LD32H4041 kurtarma yazılımını rica ediyorum. kolay gelsin.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklamasını sonuna kadar okuyun yükleme sonrası sonucu yazın.
sayın By_Trol regal LD32H4041 kurtarma yazılımını rica ediyorum. kolay gelsin.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklamasını sonuna kadar okuyun yükleme sonrası sonucu yazın.
güncelleme yazılımı verildi.
Güncel Full yazılım talep ediyorum.
yazılım tekrardan verildi.Bulamıyorum ama o an işyerinde bakmıştım Şimdi tv yanına geldim yok indirmişsemde dosya yok süreliymiş galiba onu farketmedim indirilenler temizlenmiş olabilir telefonu temizliyor virüs programı indirmişsemde şimdi indirirsem internet kafede flasha atıp tvye bakacagım tv ailemin tvsi uzakta biraz her zaman gelemiyorum durum bu
stan by yanıp sönüyor cihaz açılmıyor. yazılım atıldı. regal logosu gelip kapanıyorCihazin serisi bilgisi lazım ayrıca cihazdaki sorun nedir?
yazılımı kim attı.?stan by yanıp sönüyor cihaz açılmıyor. yazılım atıldı. regal logosu gelip kapanıyor
Dosyayı indirdim, belirtilen şekilde de TV'ye bağladım, işlemleri yaptım. Fakat bir değişme olmadı. Kırmızı ışık normal hızda yanıp sönmeye devam ediyor.kurtarma yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Ustad kırmızı ışık yanıp sönüyor 30 dk oldu almıyor yazılımıDaha önce indirdiğin MB140 Carbon 1 yazılımını yükleyebilirsin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayınstan by yanıp sönüyor cihaz açılmıyor. yazılım atıldı. regal logosu gelip kapanıyor
diğer kurtarmayı verdim.Ustad kırmızı ışık yanıp sönüyor 30 dk oldu almıyor yazılımı
diğer kurtarmayı verdim.
diğer kurtarmayı verdim.
Çok teşekkürler üstat oldu tv şimdi çalışan bir karttan panel yedek aldım sonra attım düzeldidiğer kurtarmayı verdim.
kart değiştirilmedi işik yanıp sönüyor kurtarma denendi yine aynı fuul yazılım ihtiyacım var.cihazdaki sorun nedir.? Kart değişimi yapıldı mı.?
Üstad yazılımı yükledim TV sorunsuz çalıştı çok teşekkür ediyorum, emeklerinize sağlık... Sayenizde çok büyük zahmetten kurtuldum..Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
kart değiştirilmedi.cihazdaki sorun nedir.? Kart değişimi yapıldı mı.?