Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
kurtarma yazılımı verildi.merhaba telefonken kurtarma yazılımı Mb82 gereklı saygılar
kurtarma yazılımı verildi.merhaba telefonken kurtarma yazılımı Mb82 gereklı saygılar
kurtarma yazılımı verildi.merhaba tv nin kırmızı ışıgı yanıyor fakat ses ve görüntü yok herhangi bir parca donanım değişiklikliği olmadı yazılım varsa yardımcı olurmusunuz.
Sen en iyisi arka kapağı açıp panel üzerindeki etiketi buraya yükle.C cenkguldogan, Sota, sizden dönüş bekliyorum hocam
panel yazılımı verildi.17mb211 ana kart birebir değişti 48inç ekrandan ana kart sökülüp 50 inç ekrana takıldı ekran ters ve negatif kaldı panel yazılım rica etsem
Main is 17MB211. Cod panel (VES500xxxxxxxxx) ???.ekran düzeldi ama renk düzelmedi hala negatif rica ediyorum yardımcı olurmusun
Google trenslate:17mb211 ana kart birebir değişti 48inç ekrandan ana kart sökülüp 50 inç ekrana takıldı ekran negatif kaldı full yazılım rica etsem
tv'nin arka panelini açıpekran düzeldi ama renk düzelmedi hala negatif rica ediyorum yardımcı olurmusun
bot yazılımı gibi sürekli aynı şeyi yazıp durmayın size yazılım verdim.17mb211 ana kart birebir değişti 48inç ekrandan ana kart sökülüp 50 inç ekrana takıldı ekran negatif kaldı full yazılım rica etsem
Google trenslate:
Panel kodu, TV'nin içinde bulunan ve panelin arkasına yapıştırılmış beyaz bir kağıt üzerine yazılmıştır.
Google trenslate:
Panel kodu, TV'nin içinde bulunan ve panelin arkasına yapıştırılmış beyaz bir kağıt üzerine yazılmıştır.
Google translate:
anakartla ilgili bir sorun yok elimde aynı iki kart var ikisinede denedim aynı ekran tersti düzeldi ama negatif kaldı daha öncesinde her iki kartada başka bir ana yazılım yüklemiştim sonrasında panel yazılımı yükledim sorun bundan kaynaklı olabilirmi ?Google translate:
Master Sota'dan alınan panel profili DOĞRU PROFİLDİR. TV'deki VES500UNDC-2D-12F paneli içindir. Anakartla ilgili başka bir sorun olabilir.
Google translate:anakartla ilgili bir sorun yok elimde aynı iki kart var ikisinede denedim aynı ekran tersti düzeldi ama negatif kaldı daha öncesinde her iki kartada başka bir ana yazılım yüklemiştim sonrasında panel yazılımı yükledim sorun bundan kaynaklı olabilirmi ?
control ettim sorun yok size bir ekran görüntüsüde atayımGoogle translate:
LVDS şeridini kontrol edin.
Elimde sadece bu kaldı.control ettim sorun yok size bir ekran görüntüsüde atayım
görüntü bu rica etsem çözüm olacak bir yazılım paylaşırmısınız üstadım
bunu pq klasör olarakmı yoksa menü 1505 olarakmı yükleme yapmama gerek rica etsem uyumlu bir full yazılımda veririmisinizElimde sadece bu kaldı.
Full software. Try at your own risk.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.