tamam hocam yarın yazarımRica ederiz sonucu yazın.
tamam hocam yarın yazarımRica ederiz sonucu yazın.
Tv nin fişini taktığımda standby ışığı yanmadığı için verdiğiniz yazılımı yükleyemedim. Fişi taktıktan sonrapanel ledleride yanmadığı için ekranda ne olduğunu göremiyorum. Ledlere dışarıdan voltaj verdiğimde ekranda 4 rengin 3er saniye aralıkla göründüğünü fark ettim. Bu durumda yapabilecek bir şey varsa yardımcı olurmusunuz. Yoksa yeni bir anakart alıp değiştirmem gerekecek sanırım.Farklı yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
İlk öncelikle merhaba, hi-level 43uhl910 tv'ye ftp ile bağlanarak tvden daha önce yedeklediğim mb120_hwprofile, mb120_langprofile ve mb120_swprofile dosyalarını attım, tvyi fişten çektim sonra tekrar takınca görüntü geldi ancak uzaktan kumanda çalışmıyordu ve görüntü olmasına rağmen tv'nin ortasında sinyal yok yazısı çıkıyordu, sinyal yok yazısı olduğu için tv bir süre sonra otomatik kendini kapattı. tv'yi uzaktan kumanda ile açamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
anakart değişimi, panel değişimi vb. hiç bir değişim olmadı. sadece anlattığım gibi yazılımsal bir problem oldu.
Standby ışığı yanmıyorsa yeni bir ana kart almanız gerekecekTv nin fişini taktığımda standby ışığı yanmadığı için verdiğiniz yazılımı yükleyemedim. Fişi taktıktan sonrapanel ledleride yanmadığı için ekranda ne olduğunu göremiyorum. Ledlere dışarıdan voltaj verdiğimde ekranda 4 rengin 3er saniye aralıkla göründüğünü fark ettim. Bu durumda yapabilecek bir şey varsa yardımcı olurmusunuz. Yoksa yeni bir anakart alıp değiştirmem gerekecek sanırım.
Maalesef yokTamamdır
Maalesef tv açıldığında yine vestel yazısı geliyor ve sonra kapanıyorkurtarma yazılımı verildi.
Bulduğunuz yazılım çalışan tv ye yüklenir sizin tv nin seri numarasına uygun yazılım arşivde yok.Hocam ben bir dosya buldum ama emin olamadım https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/mb180e_g32_quitoshiba_v-1-68-0-0.704/
Kapanıyor derken standby da mı kalıyor.Maalesef tv açıldığında yine vestel yazısı geliyor ve sonra kapanıyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhabalar telefunken mb110s kart için kurtarma yada tüm yazılıma ihtiyacım var.logo geliyor bir müddet sonra kapanıyor.
EvetKapanıyor derken standby da mı kalıyor.
Yan tarafta usb giriş portunun hizasında altta joystick tuş bar basılı kalmış olabilir üzerine hafifçe 2-3 Defa bası uygulayıp deneyin.