G
gokhanbural
Yeni Üye
- 3 Ocak 2020
- 13
- 43
yazılım yüklemesi sonrası cihaz açılıp kapanma yapıyor FULL yazılımı alabilmem mümkün mü?
şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme:
merhaba üstatlarım televizyonumda V2.15.25 yüklü 3D görüntü problemi var daha önce V0.1.35.25 VARKEN BU SORUNUM YOKTUTekrardan paylaşabilir misiniz ustam
merhaba üstatlarım televizyonumda V2.15.25 yüklü 3D görüntü problemi var daha önce V0.1.35.25 VARKEN BU SORUNUM YOKTUTekrardan paylaşabilir misiniz ustam
Tv her katıp açıldığında ilk kuruluma dönüyor her şeyi yeniden başlamak zorunda kalıyorumlinkler sağlam yetkisiz indirilmeye karşı koruma var.
cihazdaki sorun nedir.
Yazılımı gönderileçekmi açabaTv her kapatıp açtığımda ilk kuruluma dönüyor
kurtarma yazılımı verildi.
seg marka televizyon kurtarma yazılımı gerekli seg yazısından sonra hiç bir şey aktif olmuyor lütfen yardım
arizanotlarikolay gelsin hocam 49sbf700 marka televizyonum kapandı ve kırmızı ışık yanıp sönüyor açılmıyor hiç.
kurtarma yazılımını paylaşır mısınız. teşekkkürler şimdiden.
full yazılım verildi.
Merhaba cihazım acılıyor vestel logosu 1 saniye durup kapanıyor hiç onarım görmedi az önce kendi kendine oldu
Ful yazılım paylaşmanız mümkün mü?
güncelleme yazılımı verildi.Tv her katıp açıldığında ilk kuruluma dönüyor her şeyi yeniden başlamak zorunda kalıyorum
Yazılımı gönderileçekmi açaba
kurtarma yazılımı verildi.Merhaba Ustalar Kurtarma Yazılımı talep ediyorum, Vestel yazısı geliyor ve kayboluyor, ilginiz için teşekkür ederim.
Full yazılım verildi.
yazılım yüklemesi sonrası cihaz açılıp kapanma yapıyor FULL yazılımı alabilmem mümkün mü?
şimdiden teşekkürler.