Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
kurtarma yazılımı verildi.Vestel televizyonum için kurtarma yazılımı mümkün müdür? Televizyon açılıp vestel yazısı çıkıp kapanıyor. Destek için teşekkürler
kurtarma yazılımı verildi.Vestel televizyonum için kurtarma yazılımı mümkün müdür? Televizyon açılıp vestel yazısı çıkıp kapanıyor. Destek için teşekkürler
Bunu yapmasının nedeni nedir peki ,yazılım yüklemek mi yoksa durduk yere mi oldu
Vestel logosu geliyor ve hemen ardından kapanıyor ve sürekli tekrarlıyor, full yazılım rica edebilir miyim?
Tamamen durduk yere oldu hocam kapattım, tekrar açmak istedim ve sonuç bu tvnin her şeyi orjinalBunu yapmasının nedeni nedir peki ,yazılım yüklemek mi yoksa durduk yere mi oldu
82 ekran, arka kapağı söküp beslemesine de bakmak lazım, bu saatte olmaz ama yarın kapağı sök, beslemeye bak okunaklı foto çek buraya yükle ki bakalım şişme var mı diye, belki yazılım değil de besleme sorunu var, görmüş oluruz.Tamamen durduk yere oldu hocam kapattım, tekrar açmak istedim ve sonuç bu tvnin her şeyi orjinal
Tamamdır hocam yarın dönüş yapacağım, çok teşekkürler iyi geceler dilerim82 ekran, arka kapağı söküp beslemesine de bakmak lazım, bu saatte olmaz ama yarın kapağı sök, beslemeye bak okunaklı foto çek buraya yükle ki bakalım şişme var mı diye, belki yazılım değil de besleme sorunu var, görmüş oluruz.
Teşekkür ederim ,iyi geceler (zaten hanım da bana "kapat artık şu ışıkları" diye bağırdı yani çıkıyorum artık )Tamamdır hocam yarın dönüş yapacağım, çok teşekkürler iyi geceler dilerim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme sonrası sonucu yazın.
Vestel logosu geliyor ve hemen ardından kapanıyor ve sürekli tekrarlıyor, full yazılım rica edebilir miyim?
Ful mu?ustam ...vestel 3d smart 48fa8200 modelli 7573137 600433 seri numaralı tv nin yazılımın ıhtıyacım var ...teşekkur ederim ...hayırlı işler...
Kurulum menüsünde TKGS açıksa (Otomatik) Kanal düzenlemesi yapamazsınız. Kapalı veya esnek yapın tv nin ledleri de arızalı mavi ışık veriyor.SEG Marka
kanal listemi düzenleyemiyorum ve bunun gibi sorunlar var herşey orjinal
Teşekkür ederimKurulum menüsünde TKGS açıksa (Otomatik) Kanal düzenlemesi yapamazsınız. Kapalı veya esnek yapın tv nin ledleri de arızalı mavi ışık veriyor.
Rica ederim.Teşekkür ederim