F
firaer1907
Yeni Üye
- 30 Ara 2023
- 9
- 31
YouTube da bir video altındaki sayfadan ulaşarak buldum. Haklısınız. Şimdiden teşekkür ediyorum
sonra denize düştün google hazretlerine durumu anlattın o da hop seni bize getirdi.!YouTube da bir video altındaki sayfadan ulaşarak buldum. Haklısınız. Şimdiden teşekkür ediyorum
Bu son uyarı! Tüm forumda şimdiye kadar SPAM' in alasını yaptınız kimsenin sesi çıkmadı. Aşağıdaki bölümü detaylı olarak okuyun. İsteği doğru ana konuya yapın ve birden fazla yazılım isteğinin, elimde bulunsun mantığıyla yazılım verilmeyeceği için kabul edilmeyeceğini bilin. Bir sonraki gereksiz mesajınızda tekrar uyarı yapılmadan uzaklaştırılırsınız.
Şu cihaza uyumlu en güncel youtube sorunu olmayan yazılım tavsiyeniz nedir
Güle güle kullanın. iyilik yap iyilik bul demişlerteşekkür ederim. çok yardımcı oldunuz, problem çözüldü. Tv şuanda kullanılıyor. Kendi televizyonum değil annemin televizyonu o yüzden bu ısrarcılığım. Destek ve ilgi için tekrardan teşekkürler. İyi akşamlar
mb140 kartın seri numarası tv arkasında duruyor mu.?İyi akşamlar sorun benim için karışık ama eminim size basit gelicektir. 17Mb140 anakart sökülüp yerine 17Mb97 takıldı. Negatif Görüntü oluştu renkler bozuk kurtarmak için hangi yazılımı yükleyebiliriz. Şimdiden teşekkürler
Aşağıdaki konuyu okuyun;İyi akşamlar sorun benim için karışık ama eminim size basit gelicektir. 17Mb140 anakart sökülüp yerine 17Mb97 takıldı. Negatif Görüntü oluştu renkler bozuk kurtarmak için hangi yazılımı yükleyebiliriz. Şimdiden teşekkürler
090517_r3 yazıyo bu mudur acaba seri numarası ?mb140 kartın seri numarası tv arkasında duruyor mu.?
Görüntü bu şekildeAşağıdaki konuyu okuyun;
Önemli - Vestel tv panel dosyası alma
Aslında çoktan ayarlamış ve yüklemiştim ,ama forumda link vermemiştim ,bugün sevgili @fikoloji nin konusunda "nasıl alınır" yazılınca hadi forumda vereyim dedim.Vestel ve üretimi tvlerden panel dosyalarını usbye kaydetmek için kullanılır.İçinden çıkan OKU.txt okuyun :ok Nasıl yaparım: 1-Dosyayı...tavsiyeforumu.com
Aldığınız panel dosyasını dosya.tc v.b. Ortam ile aşağıdaki konuya mesaj yazarak gönderin;
Önemli - Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş sarf edip, uzun...tavsiyeforumu.com
Mesajın içeriğine bozuk görüntünün görselini de (Tüm TV ekranını) ekleyin.
öncelikle her konunun altına yazmayın090517_r3 yazıyo bu mudur acaba seri numarası ?
Görüntü bu şekilde
öncelikle her konunun altına yazmayın
spam olarak işaretlenirsiniz.!
cihazın arkasında bulunan etiketi soruyorum.