full yazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
merhaba 17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y yükledikten sonra tv acilmiyor, sadece standby lambasi yanip sönüyor.Full yazilim Ihtiyacim var,Tesekkürler
Telefunken l50f185n3c
Seri no 7077126 300358
Çok teşekkürler yardımcı olduğun içinmesaj taslak olarak gönderdiğim için en alttaki ibra kalmış, yazılım esnasında fişi çekmeyin. bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama klavye başındaki herkesi tanımıyoruz. örnek: 17 yaşındaki çocuk bu şekilde formda bizden yazılım isteyip faklı cihazlara yüklemeye çalışıyor ve doğal olarak sıkıntılar çıkıyor.
sizin yazılımı seri numarasından indirdim sorun olmayacaktır.
Ilginiz icin tesekkür ederim linkten dosyayi indirip yükledim kirmizi lamba yanip sönmeye devam ediyor 20 30 sn araliklarla acilir gibi oluyor ama sadece koyu lacivert bir ekran aciliyor ,sonr tekrar standby lambasina yanmaya basliyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
1-download files
2-empty flash memory, load files
3-unplug the TV
4-From the remote, press the arrow key
5-energize television
6-When the light flashes fast, release the controller
Gibt es ein Bild von der Hauptplatine des Fernsehers?Ilginiz icin tesekkür ederim linkten dosyayi indirip yükledim kirmizi lamba yanip sönmeye devam ediyor 20 30 sn araliklarla acilir gibi oluyor ama sadece koyu lacivert bir ekran aciliyor ,sonr tekrar standby lambasina yanmaya basliyor
linkteki yazılımları ok tuşu ile deneyin düzelmezse başka yazılım verelim
son yazılımdan sonra kırmızı ışıkta artık komple sönüyor. ne yapmam lazım?Maalesef hiçbir yazılım olmuyor. Işık hızlı hızlı ı yanıp sönüyor. Daha sonra sabitleniyor ama görüntü ses hiçbirşey yok
kurtarma yazılımını denermisin.Maalesef hiçbir yazılım olmuyor. Işık hızlı hızlı ı yanıp sönüyor. Daha sonra sabitleniyor ama görüntü ses hiçbirşey yok
teknovest paylaştığı yazılımı denekurtarma yazılımını denermisin.
kurtarma yazılımını denermisin.
Beispielbild :Ilginiz icin tesekkür ederim linkten dosyayi indirip yükledim kirmizi lamba yanip sönmeye devam ediyor 20 30 sn araliklarla acilir gibi oluyor ama sadece koyu lacivert bir ekran aciliyor ,sonr tekrar standby lambasina yanmaya basliyor
ihraç televizyon. türkiye destek vermiyorhayir degil 2 hdmi girisi var bendeki tv nin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Menüde mb95 panel yazilim v224t gösteriyordu. 2 hdmi cikisi var